"Abi yukar mahallenin çocuğu bana sövdü."Junior Jinbei
"Kimse benim küçük kardeşime sövemez ben adamın alnını karışlarım" Kapkara bacak Sanji.
"Kimse benim küçük kardeşime sövemez ben adamın alnını karışlarım" Kapkara bacak Sanji.

Brook zaten ölüBrooku yaşıyorken domi reversiye çevirdin, öldürdün. Meyvesi aktif olur mu?
Tayfanın abisi olsun diye aldık küçük kardeşi oldu jinbei reyis."Abi yukar mahallenin çocuğu bana sövdü."Junior Jinbei
"Kimse benim küçük kardeşime sövemez ben adamın alnını karışlarım" Kapkara bacak Sanji.![]()
Olsun biz onada sevgi ve şevkat gösteririz, kim olursan gel demiş Mevlana hazretleri.Tayfanın abisi olsun diye aldık küçük kardeşi oldu jinbei reyis.

Zeus Nami'nin sopasına girdiğinde o sopa Zeus olmuştu. Oda yine "beklenmedik bir şey" yapmak için o Zeus'u yiyen canavarı Zeus'a kontrol ettirir.
Ben de power up geliyor diye yorumladımZeus Nami'nin sopasına girdiğinde o sopa Zeus olmuştu. Oda yine "beklenmedik bir şey" yapmak için o Zeus'u yiyen canavarı Zeus'a kontrol ettirir.
Böylelikle Nami için bu arcda da güçlü bir müttefik olur.
Zeus Nami'nin sopasına girdiğinde o sopa Zeus olmuştu. Oda yine "beklenmedik bir şey" yapmak için o Zeus'u yiyen canavarı Zeus'a kontrol ettirir.
Böylelikle Nami için bu arcda da güçlü bir müttefik olur.
Valla sormayın şimdi kalkar onun ağzına sokar sopayı Zeus da kara Zeus olurBen de power up geliyor diye yorumladım
Sonuçta o da bir tanrı değil mi
Zeus da P.Up almış olur Nami de hadi hayırlısıSBSde bir cümle ile açıklar belkiiiXebec olayı yine de saçma, bu adam dövüş sonrası yarı ölü haldeydi. Madem öyle tamamen iyileşip Graling ve tayfasını biçmesi gerekirdi. Detaylarının iyi açıklanması lazım.