Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

Tekrar ediyorum,Karasakal-Luffy ittifakı ,Dragon-İmu ittifakına eşittir.Luffy mal evet ama hiçbir zaman kendisine ihanet etceği kişilerle ittifak olmadı.(Jinbei,Law, vb.)Crocodile zorla olmuştu kendi isteğiyle değildi.Ona rağmen Bir gözü Crocodile idi.Wb saldırınca durdurması bunu kanıtlıyor.Abisini ölümünden sorumlu bir kişiyle ASLA ittifak olmaz.
Çok kötü patlayacan reis.

Tekrar ediyorum,Karasakal-Luffy ittifakı ,Dragon-İmu ittifakına eşittir.Luffy mal evet ama hiçbir zaman kendisine ihanet etceği kişilerle ittifak olmadı.(Jinbei,Law, vb.)Crocodile zorla olmuştu kendi isteğiyle değildi.Ona rağmen Bir gözü Crocodile idi.Wb saldırınca durdurması bunu kanıtlıyor.Abisini ölümünden sorumlu bir kişiyle ASLA ittifak olmaz.
İttifak denilen şey gidip el sıkışarak imza atılarak yapılacak bir şey değil bu evrende. Çünkü bunlar korsan. Politik vb. ittifak şeyleriyle zaten normal şartlarda da ilgilenmezler. Luffy ve BB'nin aynı anda ikisi de Imu'nun karşısında olursa birbirlerini bırakıp beraber Imu'ya saldırmaları One Piece evreninde ittifak olarak kabul edilir. İkisinin de amacı Imu'yu devirmektir, ikisi de birbirini rakip olarak görmesine rağmen "ben deviricem, hayır ben deviricem" modunda beraber savaşırlar. Tıpkı Kidd ile Luffy olayı gibi. Tıpkı Roger ve Garp olayı gibi. İkinci olarak Luffy gerektiğinde arkadaşları için düşmanına boyun eğecek biri. Eğer Imu bir şekilde tayfadan birine bir zarar verecekse ve Luffy tek başına yenemeyeceğini anlayacaksa elbette Blackbeard ile beraber dalar Imu'ya.

Ek olarak zaten geçmişte Davy D. Jones ile JoyBoy birlikte savaşmadığı için Imu kazandıysa bu sefer tıpkı diğer Shounenlerdeki gibi iki zıt karakteri birleştirerek ana düşmanı yenerler ve en sonunda kendi aralarındaki problemi çözmek için final savaşına başlarlar.

Eiichiro Oda'nın yazdığı seride hiç emin konuşmamak gerek zira bu adam gerektiğinde tüm seriye ihanet edip, tamamen beklenilenin dışında hamleler yapan biri.

ben hiçbişiy anlamadım bu hikayeden garp roger gidip roxa ekibine dalmasın diye niye uyarı çekiyor abi birde beyazsakala helal olsun şaka maka baya büyük saldırıyı engellemiş anlaşılan ama sonrasında haber alınamaması bitık korkutuyor beni 10-20 saniyede yenilmesi gibi bişey mümkünse beyazsakalın dengi roger garp indiremez bu xebeği demek oluyor.

bu telapati gücü goroseiler arasındada vardı xebec özel olarak garp ve rogerdan ricada bulunuyor anlaşılan.

birde garpın burda olan olayları kimseye anlatmamak istemesi bi açıklığa kavuştu roxun durumu yürek parçalayan bir durum çünkü.

ben hiçbişiy anlamadım bu hikayeden garp roger gidip roxa ekibine dalmasın diye niye uyarı çekiyor abi birde beyazsakala helal olsun şaka maka baya büyük saldırıyı engellemiş anlaşılan ama sonrasında haber alınamaması bitık korkutuyor beni 10-20 saniyede yenilmesi gibi bişey mümkünse beyazsakalın dengi roger garp indiremez bu xebeği demek oluyor.

bu telapati gücü goroseiler arasındada vardı xebec özel olarak garp ve rogerdan ricada bulunuyor anlaşılan.

birde garpın burda olan olayları kimseye anlatmamak istemesi bi açıklığa kavuştu roxun durumu yürek parçalayan bir durum çünkü.
Garp > All diyen arthur’un Wb-Roger-Garp’a denk dediğini görmüşümdür;

Ne kadar ideolojileri farklı olsalarda 3 karakterimiz D ismini taşıyor. demek ki aralarında bir saygı var ki Xebeci uyarıyorlar yanlış birşey yapmasın hesabı.

Garp ve Roger teletapik şekilde Xebeci duyuyorlar beni öldürün diye herşeyin sesini duyma muhabetinin altından ne çıkacak acaba.

Garp > All diyen arthur’un Wb-Roger-Garp’a denk dediğini görmüşümdür;

normalde ben garp ve rogerı bitık daha önde alıyorum yakınlar diyede şu tanrı vadisinde roger çok sönük gözüktü gözüme wb ve garp daha güçlü lanse ediliyor şuana kadar.

birde artık herkesin rogerın rakibi olması olayı var roger shiki ile rakip shiki kyou ile kyouda marconun babadan tekme felan yiyor bu rakip olarak anılma olayı rogera karşı çok boş kalmaya başladı.

şu bölümle beraber featlere bakarak sıralama yapsam rox>wb>=garp>roger>kaido>shiki>bigmom>=rayleıgh>gaban>=ganzui>jhon diye sıralama yapardım haftaya dövüşü offscreen geçmezse yazarımız daha net oturur ama herşey,xebece karşı garp ve rogerıda görmemiz lazım sonuçta.

şu shikininde tekniklerini merak ediyorum ganzui herkesi harcıyordu en son bakalım shiki nası yenmiş elemanı.

Ne kadar ideolojileri farklı olsalarda 3 karakterimiz D ismini taşıyor. demek ki aralarında bir saygı var ki Xebeci uyarıyorlar yanlış birşey yapmasın hesabı.

Garp ve Roger teletapik şekilde Xebeci duyuyorlar beni öldürün diye herşeyin sesini duyma muhabetinin altından ne çıkacak acaba.
saçmalık olan başka birşeyi söyliyim xebec kaido linlin wb yi döverken garp roger izliyorsa şu bölüm odanın sırf garp+roger vs xebec yaşansın diye yaptığı bir zorlama senaryodur diye düşünüyorum şurda 1v5 aynı anda çökün bitirin adamı yani neyi bekliyosunuz rogerında ekibi gitmiş adadan zaten rox ekibide giderse adada xebeği engelleyebilcek bir garp birde roger olucak bu senaryoya inmesi halinde 3-4 kat güçlenmiş ölümsüzleşmiş xebeği nası engellicekler.

Forumdaşlar, One Piece yayını 2026 da haftalık yayından sezonluk yayın formatına geçiş yapacakmış. 2026 başında Mart ayı sonuna kadar 3 aylık ara var. Link paylaşmayı beceremedim. Haberi kayıp rıhtım sitesinde okudum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık