Kesin bilgi mi ?Forumdaşlar, One Piece yayını 2026 da haftalık yayından sezonluk yayın formatına geçiş yapacakmış. 2026 başında Mart ayı sonuna kadar 3 aylık ara var. Link paylaşmayı beceremedim. Haberi kayıp rıhtım sitesinde okudum.
Kesin bilgiKesin bilgi mi ?
O kadar kişi varken neden ihanet etme ihtimali %1000000000000 birisiyle ittifak yapsın.Luffy'nin blackbeard ile ittifak yapması için tayfası,filosu,diğer dostları ölmesi ya da yakalanması gerekir.Anca o zaman ittifak yapabilir bunun olmasının imkanı yok.Blackbeard ile ittifak yaparsa kazanan taraf Blackbeard olur.Nedenini biliyorsundur.İttifak denilen şey gidip el sıkışarak imza atılarak yapılacak bir şey değil bu evrende. Çünkü bunlar korsan. Politik vb. ittifak şeyleriyle zaten normal şartlarda da ilgilenmezler. Luffy ve BB'nin aynı anda ikisi de Imu'nun karşısında olursa birbirlerini bırakıp beraber Imu'ya saldırmaları One Piece evreninde ittifak olarak kabul edilir. İkisinin de amacı Imu'yu devirmektir, ikisi de birbirini rakip olarak görmesine rağmen "ben deviricem, hayır ben deviricem" modunda beraber savaşırlar. Tıpkı Kidd ile Luffy olayı gibi. Tıpkı Roger ve Garp olayı gibi. İkinci olarak Luffy gerektiğinde arkadaşları için düşmanına boyun eğecek biri. Eğer Imu bir şekilde tayfadan birine bir zarar verecekse ve Luffy tek başına yenemeyeceğini anlayacaksa elbette Blackbeard ile beraber dalar Imu'ya.
Ek olarak zaten geçmişte Davy D. Jones ile JoyBoy birlikte savaşmadığı için Imu kazandıysa bu sefer tıpkı diğer Shounenlerdeki gibi iki zıt karakteri birleştirerek ana düşmanı yenerler ve en sonunda kendi aralarındaki problemi çözmek için final savaşına başlarlar.
Eiichiro Oda'nın yazdığı seride hiç emin konuşmamak gerek zira bu adam gerektiğinde tüm seriye ihanet edip, tamamen beklenilenin dışında hamleler yapan biri.
3 aylık ara sonrası nasıl olacak toplu bölüm mü gelecek?Kesin bilgi
Orası tam belli değil gibi ya kaliteyi yükseltmek için bildiğimiz sezonluk animeler gibi örneğin 24bölüm her hafta 1 bölüm şeklinde veya toplu bir şekilde atılır3 aylık ara sonrası nasıl olacak toplu bölüm mü gelecek?
Reddit’te konusulan bir konuya gore anime 3 aylik ara verecekmis. Sebebi de mangaya cok yaklastiklari icinmis. Manga ile alakali bir ara goremedim3 aylık ara sonrası nasıl olacak toplu bölüm mü gelecek?
Ryuma büyük ihtimal onlarla aynı dönemdir yoksa saçma sapan bir muhabbet olur. Yani anlamsız oluyor her şey.Ryuuma'nın hangi zaman diliminde yaşadığı belli değil. JBlerle aynı dönemde yaşasa daha anlamlı olurdu tabi.
4. Nesle Law ve Kid de yazılabilir.