Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

IM tüm adayı birbirine vurdu, güncelde de Elbaf'ı dümdüz etti gücünün ne olduğuna dair en ufak fikrimiz yok. Şu durumlar tiksindiriyor şu mangadan insanı,adam(şüpheli) hangi güçle evrenin en güçlü korsanını kölesi yapmış öldürülmek için yalvaracak kıvama getirmiş bilmiyoruz. Gorosei ve kutsal şovalyeler ölümsüz nasıl bu gücü onlara verebiliyor bilmiyoruz.

Şimdi şu FB bitince Luffy ve diğerlerinin hiç bir işe yaramayan saldırılarını mı okuyacağız aylarca ? Tayfadan kimleri kaybedeceğiz birde, son savaşta gözü bandajlı adam olacak diye bir şey demişti SBS'de unutmadıysa oradan direkt Zoro'ya bağlayıp burada IM'ın kölesi mertebesine ulaşabilir Zoro tahminim o yönde. Şuan durdurulamaz güç olarak duruyor IM ve Luffy salağı Marijoe'yı hedef almak için bir sebebe ihtiyaç duyan bir MC yazık olacak marimoya.

Birçok kişi God Valley olayı sırasında neden Gaban,Shiki,Kaido, Rayleigh Whitebeard vesaire pek fazla ön plana çıkmıyor demiş.

Bunun sebebi kesinlikle güç değil,

Anlatıcı büyük korsan çağında Garp, Roger ve Xebec efsaneler olarak tarihe geçeceklerdi diyor kısacası birinci dereceden üç ismin hikayelerini okuyoruz.

Teachın amacı Garpı idam etmek değil bence Tanrı Vadisinin gerçeğini herkese gösterecek Pudding üzerinden. Garpın da hafızası silindi bence,Pudding tekrar onu onaracak diye düşünüyorum meyvesinin tam özelliğini hatırlamadım.

Demek ki Kaido Marineford’a WB icin gelecekmis ha. Shanks mi yoksa Shamrock mu engel oldu ona bilinmiyor ama eger Marineford’a gelseymis One Piece orada bitermis

Will of d’deki d harfi Davy demekmis. Muralde ay insanlari olarak D. clani isaret edilmisti demek ki Davy Jones bildigimiz Enel’in kapak hikayesinde gittigi yerden cikmis. Lunarianlar da oradan gelmisti yanlis bilmiyorsam. Ilk dunya savasinda gunes tanrisi yok ediliyor ikinci dunya savasinda Joy Boy yok ediliyor ucuncu dunya savasinda Nika (Luffy) var. Mural’de bahsedilen orman tanrisi bizim bildigimiz Im zaten. O da ikinci dunya savasinda yani bosluk yuzyilinda ortaya cikan varlik. Im’in ofkelendigi kisi Davy Jones degil Joy Boy olduguna gore ilk gunes tanrisi olan Davy Jones olabilir diye dusunuyorum. Im’in sapkasini aldigi kisi Joy Boy’un sapkasi hatta ben daha da ileriye goturuyorum Joy Boy dedigimiz kisi ya antik dev cikacak ya da buccaneer cikacak
Bu teori isine el mi atsam napsam ya bazen mutlu oluyorum kismen tutsa da:)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık