Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Garling vs Garp olmuştur. Xebec vs Roger, Garp yalan gibi. Çok acayip şeyler çıkacak.

Mevzuya İm kesin girdi onun girmesiyle malum üçlü ona karşı dövüşmüş bile olabilir.
Dragon Garling'e karşı kadını ve bebeleri korumaya çalışırken güçsüz düşmüş olabilir. Bunu gören Garp ile aralarında dediğin gibi bir durumda oluşmuş olabilir. Harbi çok ihtimal var. Vallahi OP muhteşem gidiyor.

Toriko'da daha güzel hikaye yazılıyordu di mi?:D
Torikoda böyle b.tan hikaye olsa okumazdım, Allah Şima senseiden razı olsun adam gibi hikaye yazdı dövüş çizdi de okuduk bitirdik, OP hikayesini okurken de yav he he deyip devam ediyoruz mecburen :)

Toriko vs deyip konudan sapma sonra uyarı yiyoruz :)

Garling vs Garp olmuştur. Xebec vs Roger, Garp yalan gibi. Çok acayip şeyler çıkacak.

Mevzuya İm kesin girdi onun girmesiyle malum üçlü ona karşı dövüşmüş bile olabilir.
Bunu ciddi mi yazdın, ona göre yanitlayalim

Torikoda böyle b.tan hikaye olsa okumazdım, Allah Şima senseiden razı olsun adam gibi hikaye yazdı dövüş çizdi de okuduk bitirdik, OP hikayesini okurken de yav he he deyip devam ediyoruz mecburen :)

Toriko vs deyip konudan sapma sonra uyarı yiyoruz :)

Bunu ciddi mi yazdın, ona göre yanitlayalim
O yüzden okuyon di mi her hafta her gün üzerine tartışıyorsun bir de. Spoilerını bekliyorsun. Kaç seriyi böyle takip ettin? Hareketlerinle konuştukların çelişkili.

Shanks'a, Hz.Musa ve Firavun öyküsü gibi hikaye yazmış. :)

Firavun, saltanatının yıkılacağına dair kehaneti öğrenince bütün erkek çocuklarının öldürülmesi emrini veriyor.

Annesi, Hz.Musa'yı korumak için sandığa koyup Nil Nehri'ne bırakıyor. Sandık Nil Nehri'nde sürüklenerek Firavun'un sarayına ulaşıyor.

Son düzenleme:
Gloriosa Roger'ı gördü de sattıdan öte savaşırken yaralandı da Roger tarafından kurtarıldı diye düşünüyorum. Shakuyaku'yu tekrar esir almaya geldiklerini söylediklerinden Kuja Korsanları ile kesintili olarak temas halindelermiş. Bağlantıları olduğu için. Ya da Gloriosa'nın güzelliğini görünce köle olarak istemişlerdir Dünya Asilleri. Sonra Roger engel olmuştur. Gloriosa Dünya Asilleri tarafından zarar görmüş Roger'da bunu görünce kılıcı çekip Dünya Asillerinden birine saplamıştır. Luffy-Roger paralelliği muhabbeti döner. İyi sahne olur bu arada.
Oda'nın şu şansı geri tepeceğini sanmıyorum. Roger adaya bomboş gelip en azından hikayeye bir noktadan etki etmiştir. Xebec'in önüne geçmek dışında bir işe yaramadıysa büyük ayıp eder

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık