Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

O değil de olaylar ilerledikçe Rocks iyi aile çocuğu, sigortalı, işi gücü yerinde kalıbına doğru giderken Roger berbat bir istikamete doğru yol alıyor. Garp da niye girmiş bu işe belli değil güya rogerın peşinden gidiyor.

Olaylar sırasında iş nasıl Dragon a geldi sösksksksksk o kadar olay oluyor, son satırlara bakıyorum Dragon Şenksleri kurtarıyor ne alaka smsksksk

Roger ve Garp, ailesini kurtarmak isteyen birisine karşı çıktıysa gözümden düşerler. Ancak, işleyişte farklı bir gidişatın olduğunu düşünmekteyim. Merak ettiğim konuysa Garp ve Roger, Im'i gördüler mi? Gördüyseler, Garp hala neden dünya hükümetinde duruyor ve ailesini herkesi denizci olmaya zorluyor. Askeri güvenlik gücünün, kesinlikle sürece el koyması gerektiğini düşünüyorum.

Bazı kitlelerin Garp, Amiral olarak kutsal ejderlerden emir almak istemedi argümanını kabul ediyor ancak, ben kabul edemiyorum. Keşke, Garp amiral hatta daha üstü olsaydı ve denizci organizasyonunu, dünya hükümetinden çıkarmaya çalışsaydı ve bununla ilgili gidişatı bizde okuyucu olarak takip etseydik. Burnunu karıştıran ve ailesini kurtarmaya çalışan adamın önünü kesmek kahramanlık değil. Umarım, altı dolu bölümler izleriz ve söylediklerimden utanırım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık