Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Dragon paşanın büyüklük öyle böyle değil. Şu seride bu misyona ve iradeye sahip karakter yok . Adamın şu sözü > One Piecedeki tüm icraatler “ söz veriyorum bir gün onlar benim dünyayı nasıl değiştireceğimi izleyecek “

Sen bunu başaramasan da kalbimizdesin ağa . Luffy reis zaten verecek küsküyü alayına …

Şanks şu serinin kaymağını yiyor ya ona yanıyorum

Anlamıyorlar ki.Sanki kutsal ejderleri korumak için denizci oluyorlar.Korsanların çoğunun kutsal ejderler kadar şerefsiz olduğunu anlayamıyorlar.Denizciler halkı korumak için vardır.Sistemin BOZUKLUĞU yüzünden tam anlamında koruyamıyorlardır.
Denizci erlerinin Kutsal Ejderlere saldırmaları gerektiğini düşünen bir zihniyet var. Oda sağ olsun korsanlar kahraman, denizciler hain... Xebec iyilik meleği oldu yav :S

Denizci erlerinin Kutsal Ejderlere saldırmaları gerektiğini düşünen bir zihniyet var. Oda sağ olsun korsanlar kahraman, denizciler hain... Xebec iyilik meleği oldu yav :S
Kötülük açısından korsanlar birçok denizciden iyidir. Xebec kesinlikle Akainu veya Kizaru kadar kötü biri değil. Kutsallar kötülük konusunda en zirvede zaten.
Bu şartlar altında durumun bilincinde olarak denizci olan herkes de eşit derecede suçludur.

Xebec için çok farklı senaryolar çıkabilir . Ailesini kurtarmak isteyebilir , ya da ailesini bahane edip/ gözden çıkarıp Shakkyi kurtarmak isteyebilir ( bu olursa küfrü hazır ). Ben o yüzden erkenden methiye dizmek istemiyorum bu herife .

Roger ve Shanks gibi adamlara hep nötr davrandım bu tiplerin sağı solu belli olmaz .

Şu seride sadece delikanlılık konusu açılırsa Monkey D.Luffy’ e kefil olunur . Bir de benim görüşüm Dragon babaya . Gerisi fos . Dragon tüm hayatını sırf toplumsal adalet için gözden çıkarmış adam daha ne olsun .

Kötülük açısından korsanlar birçok denizciden iyidir. Xebec kesinlikle Akainu veya Kizaru kadar kötü biri değil. Kutsallar kötülük konusunda en zirvede zaten.
Bu şartlar altında durumun bilincinde olarak denizci olan herkes de eşit derecede suçludur.
Tabi efendim İmpel down'da tutulan mahkumlar melek zaten.Garp'ım denizcileri iyileştirmesi suç zaten.İyi korsan kötü korsan olduğu gibi iyi denizci(Smoker,Garp,İsho,Coby,vb. ve kötü denizci(rüşvet alan denizciler vb.) de vardır.

Arkadaşlar Rogeri gömmüşsünüz ama durun daha olaylar belirsiz. Ters köşe yapıp duruyor. Roger- Garp kötü gösterilmez bundan emin olun. Ana karakterle çok ilişkili bu ikili. Onun harici Roger bu adadan sonra aydınlanma yaşıyor bence. IM i felan gördülerse ya da Xebec bişeyler fısıldadıysa adamın amacı bence bu adada değişecek. Dragon da aynı şekilde. Şu an izlediğimiz Flashback görünen o ki çoğu ''Eski'' karakter için dönüm noktası niteliğinde. Yeni karakterlerin dönüm noktası da malumunuz Roger'in ''ONE PİECE'' gerçek arayın bulun olayı. Çok iyi gidiyor şimdilik, keyifle okuyorum.

Not :Bu arada ne saçma flashback yahu. Loki babasının ölümünde suçsuz olduğunu anlatacaktı kardeşi ve bizimkilere ama ne hikmetse Tanrı vadisi felan görüyoruz. Merak ediyorum tüm bu bilgileri şimdi bizimkiler öğrenmiş mi sayacağız ? Luffy , Shanks kimdir, babası kurtarmış Shanks'ı felan öğrendi mi sayıyoruz. Flashbacki biraz anlamlandıramadım :oleyo2:

Son düzenleme:
Korsanlar kötü insanlar, bizim tayfa böyle yansıtılmasa da genel kanı olarak bunu biliyoruz. Dünya Hükümeti'nin de aşağılık olduğunun da farkındayız. Seriye, bu iki oluşumdan ayrı olarak kendi değerlerine göre hareket eden 2 oluşum lazımdı: devrimciler ve korsan avcıları. Devrimcileri ufaktan işlemeye çalışsa da şu korsan avcılığı işinin daha serinin başından çöp edilişi gerçekten üzücü. SWORD'u korsan avcıları şeklinde işleseydi keşke.

Garp, Roger takıntılı bir adam, ben hiç Xebecle eşleştiğini düşünmüyorum açıkçası. Roger'a saldırıp yakalamaya çalışmıştır. Xebec ise doğrudan şövalyelerle eşleşmiştir.
O çer çöp şövalyelermi engelliyecek xebec'i?
Dragon’un oglu olmasi yetiyor Luffy icin. Monkey ailesi D.’ler icinde saygin bir ailedir ya da Davy ailesi ile rakiptir. Bence en mantiklisi kurucu aile olmalari
Muhtemelen shanks dragonu arıyordu meyveyi vermek için ama luffyden etkilenince meyveyi ona yedirdi.

Arkadaşlar Rogeri gömmüşsünüz ama durun daha olaylar belirsiz. Ters köşe yapıp duruyor. Roger- Garp kötü gösterilmez bundan emin olun. Ana karakterler çok ilişkili bu ikili. Onun harici Roger bu adadan sonra aydınlanma yaşıyor bence. IM i felan gördülerse ya da Xebec bişeyler fısıldadıysa adamın amacı bence bu adada değişecek. Dragon da aynı şekilde. Şu an izlediğimiz Flashback görünen o ki çoğu ''Eski'' karakter için dönüm noktası niteliğinde. Yeni karakterlerin dönüm noktası da malumunuz Roger'in ''ONE PİECE'' gerçek arayın bulun olayı. Çok iyi gidiyor şimdilik, keyifle okuyorum.

Not :Bu arada ne saçma flashback yahu. Loki babasının ölümünde suçsuz olduğunu anlatacaktı kardeşi ve bizimkilere ama ne hikmetse Tanrı vadisi felan görüyoruz. Merak ediyorum tüm bu bilgileri şimdi bizimkiler öğrenmiş mi sayacağız ? Luffy , Shanks kimdir, babası kurtarmış Shanks'ı felan öğrendi mi sayıyoruz. Flashbacki biraz anlamlandıramadım :oleyo2:
Harald'ı anlatırken Xebec'i çıkartalım demişler.🤣🤣🤣

Arlong gibi bissürü korsan varken koby gibi denizcilerde mevcut ne yazıkki seride tüm denizciler iyi korsanlar kötü veya tersi bi ifadeyi hiç söyleyemiyeceğiz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık