bencedeŞöyle bir sahne gerçekleştiyse kaç seviye birden eksi yazacak bu karakterlere merak ediyorum.
![]()
bencedeŞöyle bir sahne gerçekleştiyse kaç seviye birden eksi yazacak bu karakterlere merak ediyorum.
![]()
Orasını bilemiyorum. Vadedilen çocuk muhabbeti zaten çok kötü bir senaryo olmasından ötürü buna da ucuz bir senaryo yazılır diye düşünüyorum. Naruto'nun boşuna günahını almışız.Evet ama asıl soru Shanks bunu nasıl biliyor.
Eskiden sıfırdı, artık sıfırlık hiçbir ihtimal yok bu seride. Imu belki dünyanın en iyi karakteri, doğayı insanlardan kurtarmaya çalışan bir karakter bile çıkabilir. Seri o kadar saçmaladı.Olma ihtimali %0 dır.
Garp ve ekibi korsan dövmeye gidiyor. :S Arada illa ki vatansever denizciler de vardı. Sandığa koydukları çocuklar Roger'ın teknede çıkmadı diye ne bu tantana. :SBaba ne diyorsun sen, orada kutsallar halkı katlediyor, denizciler de kutsallara zarar gelmesin, rahat rahat halkı katletsinler diye nöbet tutuyor.
Aga bu nedir ya :S Şöyle bir şey olursa ya da benzer bir şey Roger ve Garp direkt olarak biter :SŞöyle bir sahne gerçekleştiyse kaç seviye birden eksi yazacak bu karakterlere merak ediyorum.
![]()
Wb ile onun gemisinde konuştukları zamandı benceBir kumar oynadım lafını kime diyordu Mihawk'a mı Rayleigh'e mi? Kolunu işaret ediyorlardı
Anlamıyorlar ki.Sanki kutsal ejderleri korumak için denizci oluyorlar.Korsanların çoğunun kutsal ejderler kadar şerefsiz olduğunu anlayamıyorlar.Denizciler halkı korumak için vardır.Sistemin BOZUKLUĞU yüzünden tam anlamında koruyamıyorlardır.Garp ve ekibi korsan dövmeye gidiyor. :S Arada illa ki vatansever denizciler de vardı. Sandığa koydukları çocuklar Roger'ın teknede çıkmadı diye ne bu tantana. :S