Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Garling,Shakye salça oldu mu acaba olduysa Garling vs Rayleigh de dönmüştür fakat sanmıyorum Garlingin amacının o olduğunu. Muhtemelen diğer bebeyi bulacağım diye uğraşırken bulamadı.

Garling diğer ejderler gibi mal değil Shakky için orada olduğunu sanmıyorum. Oda Meyveyi arayan ekipten birisiydi muhtemelen. Sonra baktı diğer oğlan yok onun da peşine düştü ikisini de bulamadı.

Davy D Jones olduğuna göre D Davy'den çıkmamış. D. Avy Jones olsa ne hoş dururdu oysa. Ama Davy Jones İmu'nun da bildiği bir kimse ise - keza İmu dönüp bakmıştı Xebec'e bu isim söylenince - Kayıp Yüzyılda İmu ile zıtlaşan biriydi. Joyboy kefeden sonradan çıkan biri diye düşünüyorum.

Dragon hükümete 2. golü atmış; ilki Luffy. Adamın ekran süresi yok ama çok kilit bir rolde.

Roger ve Garp'ı bitirmez bu Oda, vardır mantıklı bir açıklaması.

İşler biraz karıştı. Bakalım altından neler çıkacak. Garling Shanks'in babası değilse, WB'ye yarayı açan kişi Shamrok mu?
Seri retcon yemezse eğer, Wb yarasını Tanrı Vadisinde almıyor. Bana da bir arkadaş söylemişti bu subda. Roger ile sonraki karşılaşmalarında - Oden'in sonraki satışından pay alınan - yarasızdı. Tanrı Vadisinde yara almaz umarım da kronolojik sırayı gözettiğine emin oluruz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık