Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Roger ve Garp'a yargısız infaz yapıldığını seziyorum.

Garp Tanrı Vadisi konusunu açmak isteyen biri değil. Vaktinde denmişti. Xebec'in yenilmesi Garp ve Roger'ın üstüne kalmış olacak Garp Denizcilerin Kahramanı olarak anılacak. Roger'de "bir yıldır görmediği" Shakky için ılıklığa devam etsin.

Davy D Jones olduğuna göre D Davy'den çıkmamış. D. Avy Jones olsa ne hoş dururdu oysa. Ama Davy Jones İmu'nun da bildiği bir kimse ise - keza İmu dönüp bakmıştı Xebec'e bu isim söylenince - Kayıp Yüzyılda İmu ile zıtlaşan biriydi. Joyboy kefeden sonradan çıkan biri diye düşünüyorum.
JoyBoy için ilk korsan deniyor.

Davy Jones da kendi döneminin bir korsanı.

IM kaç yydir yaşıyor ve gelip geçen herkesi biliyor zaten.

Özetle IM Davyi biliyor diye Davy 800 yıl önce var olmaz. Bence Davy sonraki bir dönemin zirvesi olabilir.

Aksi halde JoyBoyun tayfa üyesi vs olur, rivalry beklemem şahsen

Adam melek yav nasıl olur

Meşru müdafaa yapıyor, o vurmasa Loki ona vuracaktı. Xebec hala melek anlayacağin

- Dragon, Shanks ve Shamrock'ın annesini ölmek üzereyken bulur. Zavallı kadın çocuklarını kurtarması için Dragon'a yalvarır.
Eskiden bu forumda mı yoksa Reddit gibi farklı bir yerden mi bilmiyorum ama "Dragon da Tanrı Vadisindeydi. Hatta Shanks'ı sandığa koyup Rogerların gemiye koydu..." gibi bir şey okumuştum. Sanırım gerçek olacak.
"Davy D. Jones", Xebec'in atasıdır.
Düşündüğüm gibi çıktı.

Teorinin ilk aşaması gerçekleşti. Bakalım devamı tutacak mı? :hmm:

Garling vs Garp olsa Garp nasıl denizci olarak kalabilir ki ? Zor bence o biraz
Öyle bir şey olsa Tanrı vadisindeki insan katledilmesi Garp'a atılır,Dragon öldürülür,Foosha köyü hükümet tarafından yok edilir vb şeyler yapılır.Garp'ın neden hükümete pek bulaşmamasınım sebebi bu.Donanma Kahraman'ı ilan edildikten sonra Garp'a bir şey yapamaz oldular.Bişey yaparlarsa büyük sıkıntılar çekerler.Popülerliği sayesinde Dragon ve Luffy'nin yaptıkları ona suç atamadılar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık