Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Yavaştan heyecanlandım sır perdesi kalkacak tanrı vadisinde ne olduysa artık aklımdan çıkmayan tek sahne roger idam edileceği zaman oğluma iyi bak sana tayfama güvendiğim kadar güveniyorum bunu yapacağını biliyorum garp demesi büyük ihtimal xebecin ailesi ile ilgili vadide birşeyler oldu.

Shiryuu'nun hala devlet adamı olma ihtimali var bence. Kuzan'ın da Sword ajanı. Shiryuu psikopat vs filan diye kimse beklemiyor ondan böyle birşeyi ama sODA sever ters köşe yapmayı. Bunda öyle bir ihtimal çıkarsa da şaşırtmaz beni açıkcası
Shiryu psikopat birisi hobisi bildiğin öldürmek.Bu cani de bir gram insanlık yok. Bu arada biz Kuzan'dan hep ihanet bekleriz.Ters köşe yapacaksa o kişi Shiryu olur. Yada belki Caribou.

Xebec, D. Soyundan ne bekliyorsam, yıllardır seride D soyunun vadettiği herşeyi veriyor. Böyle mükemmel bir karakter nasıl Oda'nın elinden çıkmış şaşırıyorum. Çizim tarzı da farklı, Xebec sahnelerini başkasına mı çizdiriyor acaba?
İster misiniz Xebec'e ihanet eden kişi beyazsakal çıksın? Teach de babasının intikamını almış olsun? Karaktere bakışımız bir anda değişir. Belli ki Xebec'e saygı duyuyor. Gemisinin adını Xebec'in kılıcı koydu. Xebecin adasını geri alıp kendisine üs yaptı. Korsanlık tarzı benziyor. Bu tarz bir hikaye çıkabilir. Hatta Xebec'e aon darbeyi beyazsakal indirmiş bile olabilir.
Dragonun sıradan denizci eri çıkmasını beklemiyordum. Shanks ve shamrockun hikayesi de bayağı ilgi çekici gidiyor. Serinin en iyi flashback'in izliyoruz benim için.

Xebec ile Harald tamamen denk adamlarmış. Harald seriye bir anda en zirveden giriş yaptı. Oğlundan beklenti büyük.

İşin ilginç tarafı diğer Hajrudin de bunun oğlu. Luffy reyiz onu Dressrosa'da teklemisti.

Demek ki tek başına soy yetmiyor.

Haklısın Beyazsakal tayfasını ailesi gibi gören ve sadece Squard ile yaşadığı sahneye bakarak anlayacağımız üzere asla yoldaşlarına ihanet edecek biri değil ama bu adam yoldaşlarını aile bağıyla seçiyor ve Rocksın kötü emelleri olduğunu farkedince Garp-Roger tarafında yer almış olabilir bunu söylememin sebebi de Rocks tayfası gerçekten çok güçlü ve içlerinden biri veya birileri yer değiştirmeden bunları almak o kadar kolay olmayacağını ve Teach'in beyazsakala yaptığı ihanetten maksadı babasının intikamını almış olduğunu düşünmemdir ihanet kelimesini bu taraf değiştirme durumu ifade etmek için kullandım ve bana göre bu bir ihanet değil olayların nasil şekillendiğine bağlı
Dediğin doğrudur ancak Rock Beyazsakal'ı Davy Fight müsakabalarından aldı.Bu müsabakalar kişinin onuruyla ilgilidir unutma bunu.Newgate'in onurlu birisi olduğunu biliyoruz.O yüzden ihanet etceğini düşünmüyorum.

Roger Shakky için God Valley'e bile geliyorsa noluyor da gidip portgas d. Rogue diye birini buluyor hiç böyle bir hikaye görmedik seride paralellik diyebilecek vesaire. Umarım aşk üçgeni muhabbetini hızlıca kapatır da...
Saçma sapan bir dram kattı olaya, başta Roger'ı tayfası için orduları yok eden, sert, gözü kara biri olarak tanıttı sonra gitti karı kız düşkünü biri yaptı. Herhalde Tanrı Vadisi'ne Roger'ı nasıl dahil edeceğini bilemedi.
Rocks oğlu ve karısı için gidiyor, tayfası zaten kaptanı nereye giderse oraya gidiyor. Roger'da Shakky için gidiyor, Garp Roger için gidiyor.

Tanrı Vadisi'ni ilk gösterdiği zaman insanlar neler neler düşünmüştü, şimdi nasıl işleniyor. Pembe diziye döndü One Piece, içler acısı gerçekten

Biz bu Xebec’e boşuna sempati duymadık. Harbi harbi delikanlı adam çıktı. Ailesini kurtarmaya gitmiş. Zaten Savaşmak için de bundan daha iyi bir sebep yoktur bence.

Bu arada Garp’ın mamasını hazırladım… zamanı gelince vericem… :d

Son düzenleme:
Davy D. Jones joyboy’a yenilmiştir, xebec roger’a yenildi o zaman teach luffy’e yenilecek ana düşman imu’dan önce durum tekerrürden ibaretse

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık