Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Xebec devlet adamı degil ki bahane arasin, adam korsan onun için en büyük bahane ganimettir bunun için de karısını çocuğunu neden esir etsin? Ben spoilerı okurken asla aklıma Garp-Roger ikilisinin sadece karısını çocuğunu kurtarmaya gelen bir adamı durdurup tarihin tozlu sayfalarına karıştırdığı gelmedi çünkü bahsi geçen iki karakter de (garp konusunda soru işareti olsa da) duygusal bağ kurulan karakterler aksine kendisine yardım ederlerdi hele Roger denizcilerle bir olmayı gururuna yedirmez bu işte bir şeyler var okumadan da öğrenmeyeceğiz ama zannımca Xebec Davy Jones'un iradesini taşıyordu ve şeytani planlar içerisindeydi bu Roger-Garp tarafından farkedilince belki de beyazsakalın da ihanetiyle Rocks yerle bir edildi
Beyazsakal ve ihanet kelimeleri birbirinden baya uzak kelimelerdir.

Yalniz hikaye duble ihanete gidiyor bu gidisle. Xebec’e ihanet eden adamin oglu (Caribou olduguna dair teoriler var), Xebec’in ogluna ihanet edecek. Hikayeye bak…

Kim derdi FMI’da ortada cakal cukal gibi dolasan Caribou’yu Final Saga’ya tasiyip onemli bir karakter yapacak diye

Yalniz hikaye duble ihanete gidiyor bu gidisle. Xebec’e ihanet eden adamin oglu (Caribou olduguna dair teoriler var), Xebec’in ogluna ihanet edecek. Hikayeye bak…

Kim derdi FMI’da ortada cakal cukal gibi dolasan Caribou’yu Final Saga’ya tasiyip onemli bir karakter yapacak diye
Evet, bende onu demiştim bu adam çok benziyor Caribou'ya diye... Kara sakal içine girmeyi çok istiyor olması ve bu isteğin belki de Wang Zi yi devirdikten sonra ortaya çıkmasıyla etkisi var mı bilmem ama Caribou çok tırsak bir karakter. Ama o elemanda acayip ajanlık tip sıfat var yani.. Tam sürüngen.

Boşuna kafanızda hikaye kurmayın, teori atmayın. Oda buraya öyle acıklı bir hikaye yazacak ki, kimsenin beklemediği bir twist olacak. Ben 8 yaşımdan beri bu adamın eserini izliyorum, okuyorum, yaşım 32. Elbet yazmaktan çizmekten keyif almadığı şeyler var, savaş ve güç dengeleri gibi. Ama Oda'nın yazarlığına toz kondurmam, heyecanla bekliyorum gelecek bölümleri

İhanet eden ochoku ve kendisi teach tarafından yenildi.
Xebec'in def işini Beyazsakal yaptı, bence bu sayede de Shanks Beyazsakal'ın def işini yaptı.
Karasakal hem dünya hükümetine hem Beyazsakal'a ihanet etti ve Beyazsakal'ı öldürdü.Kendisi de Kuzan ya da Shiryu tarafından ihanet edilip öldürülecek.

İhanet eden ochoku ve kendisi teach tarafından yenildi.
Xebec'in def işini Beyazsakal yaptı, bence bu sayede de Shanks Beyazsakal'ın def işini yaptı.
Karasakal hem dünya hükümetine hem Beyazsakal'a ihanet etti ve Beyazsakal'ı öldürdü.Kendisi de Kuzan ya da Shiryu tarafından ihanet edilip öldürülecek.
Shiryuu'nun hala devlet adamı olma ihtimali var bence. Kuzan'ın da Sword ajanı. Shiryuu psikopat vs filan diye kimse beklemiyor ondan böyle birşeyi ama sODA sever ters köşe yapmayı. Bunda öyle bir ihtimal çıkarsa da şaşırtmaz beni açıkcası

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık