Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Dragon-Shanks arasında bir ilişki olup olmadığı en çok merak ettiğim şeylerden biriydi.Çıkacak gibide duruyor.
Ben de aralarında bir samimiyet olmasını umuyorum ama aralarında 16 yıl kadar bir yaş farkı var sanırım. Shanks bence vefalı bir adam, Dragon'un onları ve annesini kurtarmaya çalıştığını biliyorsa Dragon'a saygı duyuyordur hatta Luffy ile sırf o yüzden bile ilgilenmiş olabilir.

Benim asıl merak ettiğim Dragon ve Akainu. ikisi de aynı yaştalar ve muhtemelen aynı taburda devreler. Niyeyse zamanında çok samimi olduklarını ve yediklerinin içtiklerini ayrı gitmediğini düşünüyorum. Sonrasını bilemiyoruz aslında biliyoruz da bilmiyoruz işte.

Ben de aralarında bir samimiyet olmasını umuyorum ama aralarında 16 yıl kadar bir yaş farkı var sanırım. Shanks bence vefalı bir adam, Dragon'un onları ve annesini kurtarmaya çalıştığını biliyorsa Dragon'a saygı duyuyordur hatta Luffy ile sırf o yüzden bile ilgilenmiş olabilir.

Benim asıl merak ettiğim Dragon ve Akainu. ikisi de aynı yaştalar ve muhtemelen aynı taburda devreler. Niyeyse zamanında çok samimi olduklarını ve yediklerinin içtiklerini ayrı gitmediğini düşünüyorum. Sonrasını bilemiyoruz aslında biliyoruz da bilmiyoruz işte.
Akainuyu neden görmüyoruz harbiden

Akainu ile Dragonun kırılma anını merak ediyorum neden bu kadar kinlenmiş luffy öldürmek için tüm marineford boyunca uğraştı.

Adamda nasıl kin birikmişse çocuğundan çıkarmaya çalışıyor.

Portdogas D Ace = Gol D Ace
Marshall D Teach = Davy D Teach

Güzel olay, karanlık ateşi söndürüyor. Babalarda da muhtemelen Monkey D Garp olmasaydı, Roger'ın sonu Ace gibi olacaktı. Seri mükerrer gidiyor. Şimdi de Karanlığın sonu ateşten değil, daha güçlü bir kaynak olan Güneş'ten, Nika'dan gelecek. Monkey soyu yine Davy'lere son verecek. İşliyor Oda hocam ya.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık