Dragon sadece Şanksı sandığa koyup uzaklara bakmış olabilir çok da heyecanlanmayın 

Hayır bak orda Garling Imuyu sevindirecek birşey buldum diyor yani onun çocukları.Öyle bir ihtimal yok... Bence Babaları Garling.... Bu adam o kadar şerefsiz ki herşeyi yapabilecek kapasitede
Imunun hatun kaçmıştır ama hamile olduğunu kimse bilmiyordur, Garlingde çocukları bulunca onları Imuya getirmek istiyor doğal okarak ama anneleri Shanksı hazine kutusuna saklıyor ve onu Roger buluyor.İmu hovardalığa çıkacak Garling'te gelecek bunu ona hatırlatacak sevineceğini düşündüğü içinÜmüğünü sıkar orada yeminle lqbdownffkf
Havlamayı bıraktığı içindir.Kendisi hala havlıyor.Akainu ile Dragonun kırılma anını merak ediyorum neden bu kadar kinlenmiş luffy öldürmek için tüm marineford boyunca uğraştı.
Adamda nasıl kin birikmişse çocuğundan çıkarmaya çalışıyor.
Rütbesini hala anlamadıkları için bu kadar şikayetciler.Millet Dragon harekete geçmiyor diyor, adam 17 yaşından beri hareket halinde.
En azından denizciliği de çocukla beraber bırakmış senin garp gibi köpekliğe devam etmemiş xDDragon sadece Şanksı sandığa koyup uzaklara bakmış olabilir çok da heyecanlanmayın![]()
Dragon'un ne zaman bıraktıği belli değil.O zamanlar bıraksaydı Akainu niye Dragon'a öfkeli olsun.Hala neden Garp'a köpek deniyor anlamıyorum.Asıl köpek Akainu olduğunu herkes bilir.En azından denizciliği de çocukla beraber bırakmış senin garp gibi köpekliğe devam etmemiş xD