Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Isin ilginc yani, malum olay esnasinda Shanks, Dragon tarafindan kurtariliyor, yillar sonra Roger Joyboy’un hikayesini ve Nika meyvesini ogreniyor. Zamani gelince meyveyi yemesi icin kendisi gibi D. olan bir hanimefendiden cocuk yapiyor. Ace bu meyve icin bicilmis kaftan yani. Bunu da mutlaka Shanks’a, Rayleigh’e ya da Garp’a soylemistir bilemiyorum orasini. Ama Shanks’in kesin haberi vardir.

Lakin Nika meyvesini Shanks (bence) bilerek Dragon’un ogluna yediriyor. Isteseydi Ace’ye de yedirebilirdi. Oda abimiz cok saglam kaderci cikti
Kaderin çocuğu, kaderin adası falan baya kaderle ilgili şey var seride.

Isin ilginc yani, malum olay esnasinda Shanks, Dragon tarafindan kurtariliyor, yillar sonra Roger Joyboy’un hikayesini ve Nika meyvesini ogreniyor. Zamani gelince meyveyi yemesi icin kendisi gibi D. olan bir hanimefendiden cocuk yapiyor. Ace bu meyve icin bicilmis kaftan yani. Bunu da mutlaka Shanks’a, Rayleigh’e ya da Garp’a soylemistir bilemiyorum orasini. Ama Shanks’in kesin haberi vardir.

Lakin Nika meyvesini Shanks (bence) bilerek Dragon’un ogluna yediriyor. Isteseydi Ace’ye de yedirebilirdi. Taaa 10-15 sene once diyorduk bu Luffy kesin proje cocuk diye. Shanks ile Dragon’un bunu yillar oncesinden planladigina adim gibi eminim. Oda abimiz cok saglam kaderci cikti
Shanks büyük ihtimal meyveyi Luffy'e yedirmeyi planlamıyordu.

1054. bölümde Shanks'ın anımsama şeklinden dolayı ben bilerek yedirdiğini düşünüyorum.
Yani olabilir ama bence Ace'e yedirmeyi planlıyordu. Luffy'e yedirmeyi düşünmedi ama Luffy yedi. Yedikten sonra yapacağı bir şey yoktu. Ama özellikle son sahnede Luffy'nin dediklerini duyduktan sonra kolunu onun için verdi ve şapkayı da teslim etti. Yani başta Luffy'e yedirmeyi planlamıyordu gibi geliyor bana. Luffy tamamen dondan fırlamış gibi girdi bu olaylara.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık