Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158: Rocks, Harald'a Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 56 67.5%
  • Orta

Kullanılan: 21 25.3%
  • Kötü

Kullanılan: 6 7.2%

• Kullanılan toplam oy
    83
Xebec’in kotuluklerini sadece yazi olarak gorduk herhangi bir panelde insan katlederken gormedik. Ama serinin basindan beri denizcilerin kotuluklerini sira sira gorduk. En basitinden serinin basinda Nami’nin adasina coken harac kesen Arlong’a yaltaklanan denizciyi hatirlamaniz lazim. Bunun kutsal ejderi, amirali hepsi var.

Ama Xebec’in keyfi olarak katlettigi herhangi bir insan gormedik. Bu adam bu kadar kotu olsaydi zaten serinin basindan beri Roger degil Xebec’i konusuyor olurduk. Oda’nin Roger’i begenmedigini Xebec’i bunun icin parlattigini hepimiz biliyoruz, agir retcon yedi karakter
Garp'ın da burada eleştirdiğiniz şekilde Kutsal koruduğunu, yağcılığı yaptığını felan da görmedik. Onu niye eleştiriyon o zaman görmediğin şeyler üzerinden?

Koyulaştırdığım cümleyi de neye göre yazdın nerden çıkardın anlamak güç.:D

Gençken Xebec vardı. Velevki Xebec olmasın, Roger’la birlik olsun veya yalnız ayaklansın, delikanlılık yapsın. Bunu da yapmaya yemiyorsa Dragon orduyu kurduğunda yanına geçsin. Bunların hangi birini yapmış?

Kahraman ünvanını Tanrı Vadisinden sonra alıyor, o olaydan dolayı alıyor, Tanrı Vadisinde kutsalları kurtardığı için alıyor. Başka da kahramanlığı gözükmedi mangada.

Bu arada kahraman arıyorsan korsan Luffy, Wb,Shanks, Xebec çok daha büyük kahramanlıklar yapmış adamlar. Bu adamlara kahraman denmiyor çünkü kutsalları kurtarmadılar.
1-xebec yağmacı bi suçlu rogerda bi suçlu ve garp rogera katılıp nabcak abi rogerın ne amacı var şeymi diycek rogerı korsanlar kralı yapacağım 🤨
-dragon orduyu kurduğu vakit roger idam edilmiş garp prıme döneminden çıkma evrelerinde 40 a yakın bi sene donanmada geçirmiş bide garpın oğlunun emrine giriceğini felanmı bekliyosun?
-ha herşeyi geçtim bu adam denizciler içinde ztn elinden gelen yardımı suçlu avını yapıyor suçlular şeytan diyor bu herife saldığı korku kafi yani.
2-tanrı vadisi en önemlisi ama bissürü kahramanlığından biri diye geçer gidip yazarın garpın 54 senelik donanma geçmişini göstermesini bekleme bunun söylenmesi yeterli bişiy ha kutsalları kurtarmışmı kutsalların köleleri içinmi savaşmış ne olmuş tanrı vadisinin aldığı boyut belli değil az kaldı görünce konuşuruz orayı sengokunun dedikleri çelişio çünkü tanrı vadisi için.
3- luffy mc wb/shanks ne kahramanlığı yapmış ada sahiplenmek dışı aynısını garpta yapıyor üstüne sivil koruyup korsan avlıyor?

Garp'ın da burada eleştirdiğiniz şekilde Kutsal koruduğunu, yağcılığı yaptığını felan da görmedik. Onu niye eleştiriyon o zaman görmediğin şeyler üzerinden?

Koyulaştırdığım cümleyi de neye göre yazdın nerden çıkardın anlamak güç.:D
Ustat mangayi nasil okuyorsunuz bilmiyorum ama bugun mangayi okuyan kime sorarsan sor ‘ya Roger boyle degildi niye boyle oldu? Xebec nasil bir adammis bugune kadar sadece kayalar kismini biliyorduk kendisini bilmiyorduk’ diye cevap verir. Retcon yedi mi yemedi mi sizin bakis aciniza gore degisir tabii bence yedi.

Ayrica Garp’in kutsal ejderleri korumak zorunda kaldigi God Valley olayini Sengoku kendi agziyla soyluyor ardindan orda bulunan diger bir denizci de ekliyor denizciler olarak onlari korumak bizim gorevimiz diyor. Ama Garp’in ahlak anlayisina uymadi bunu hicbir zaman kabul etmedi diye de ekliyor Sengoku. Demek ki sen Sengoku’yu da yalanci cikariyorsun ona inanmiyorsun. Buna benim diyecek bir lafim yok.

Ustat mangayi nasil okuyorsunuz bilmiyorum ama bugun mangayi okuyan kime sorarsan sor ‘ya Roger boyle degildi niye boyle oldu? Xebec nasil bir adammis bugune kadar sadece kayalar kismini biliyorduk kendisini bilmiyorduk’ diye cevap verir. Retcon yedi mi yemedi mi sizin bakis aciniza gore degisir tabii bence yedi.

Ayrica Garp’in kutsal ejderleri korumak zorunda kaldigi God Valley olayini Sengoku kendi agziyla soyluyor ardindan ekliyor denizciler olarak onlari korumak bizim gorevimiz diyor. Demek ki sen Sengoku’yu da yalanci cikariyorsun ona inanmiyorsun. Buna benim diyecek bir lafim yok.
Sengokunun laflarını ciddiye alıyosanız garp hakkında söylediği şeyleride okumanızı tavsiye ediyorum.

Bak bekledigim cevap geldi. Amiral Sengoku’yu ciddiye almiyorsam Koramiral bozuntusu Garp’i ve Sengoku’nun onun hakkinda soylediklerini niye ciddiye alayim o zaman:) ikisi de yalanci ya da bos beles konusmus oluyor o halde
Garpın karakteri hakkında konuşan bi arkadaşı sengoku uzun yıllardır o kısımları ciddiye almayıp kutsal köpeği dediğiniz adam için sengokunun tanrı vadisinde dediği şeyi ciddiye alıyosunuz direk ha tanrı vadisi gozukucek ztn ondan sorun değil bu görürüz.

Güzel bölümdü Roger için sadece adaları fethetti diye kral oldu güçlü değil diyenler,big mom’dan kaçtı diyenler bu bölümde görmüşlerdir rogerda R yok kimseden çekinceside yok isterse arkadaşları için arı kovanını basar.

Garpın karakteri hakkında konuşan bi arkadaşı sengoku uzun yıllardır o kısımları ciddiye almayıp kutsal köpeği dediğiniz adam için sengokunun tanrı vadisinde dediği şeyi ciddiye alıyosunuz direk ha tanrı vadisi gozukucek ztn ondan sorun değil bu görürüz.
Daha once soyleyen oldu mu bilmiyorum ama Turkce yazma konusunda sikintiniz var sahsen ben ne dediginizi anlamiyorum. Virgul ya da noktalama isaretlerinden herhangi birini kullanmanizi tavsiye ederim. Iyi forumlar

Güzel bölümdü Roger için sadece adaları fethetti diye kral oldu güçlü değil diyenler,big mom’dan kaçtı diyenler bu bölümde görmüşlerdir rogerda R yok kimseden çekinceside yok isterse arkadaşları için arı kovanını basar.
Fethetme falan yok, Oden'in kendi fbsinde yazıyor, tüm adalara ayak bastı diye KK ilan ediliyor.

BM'den Pone çaldığını da Roger'ın kendisi söylüyor.

Oden'i istediği sahnede de WB'ye secde edip Oden'i istiyor.

Özetle bu adamın vura kıra ilerlemediği sabit, kendi çağındaki adamlardan güçlü olduğu da bariz yalan.

İstese arkadaşları için arı kovanını basabilir, Garp da bastı, 1 kılıca 1 yumruğa dayağını yeyip yakalandı, Roger'ın sonu da öyle olurdu. Sıra kuyruğundaki çöpleri indirince adadaki herkesi dövebilecek mi sandınız yoksa :)

Fethetme falan yok, Oden'in kendi fbsinde yazıyor, tüm adalara ayak bastı diye KK ilan ediliyor.

BM'den Pone çaldığını da Roger'ın kendisi söylüyor.

Oden'i istediği sahnede de WB'ye secde edip Oden'i istiyor.

Özetle bu adamın vura kıra ilerlemediği sabit, kendi çağındaki adamlardan güçlü olduğu da bariz yalan.

İstese arkadaşları için arı kovanını basabilir, Garp da bastı, 1 kılıca 1 yumruğa dayağını yeyip yakalandı, Roger'ın sonu da öyle olurdu. Sıra kuyruğundaki çöpleri indirince adadaki herkesi dövebilecek mi sandınız yoksa :)
Roger kendini kimseden üstün görmedi.Roger her zaman alçak gönüllü olmuştur.Arı kovanını bazıları çok hafife alıyor sanki.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık