Niye herkes Xebec'i Melek olarak görüyor anlamıyorum.Xebec bir KORSAN.O da halkı katlediyor.Korsanlar ve kutsal ejderler arasında tek fark kutsal ejderlerin DÜNYAYI YÖNETEN olmasıdır.Shanks , Luffy falan bunlar KORSANLAR.
Haber bülteni kime çalışıyor?
Dünya hükümetine.Sence onlar bunu yazar mı?
Onların istediklerini yapacak para almak için.
Luffy'yi tanıyan herkes zaten Luffy'yi Kahraman olarak görüyor.Tanımayanlarda gazetelerde görünen şeklinde tanır.Gazeteye göre Luffy bir şeytan.
Hem Coby'de Kahraman olarak görülüyor SİVİLLERİ KURTARDIĞI için.
HEM GARP Kahraman ünvanını ejderleri koruduğu için değil,o zaman ki TERÖRİST GRUBUNU devirdiği için KAHRAMAN ilan edildi.Xebec iyi birisi değil.Şunu artık kabul edin.Bende Xebec'i severim ama KÖTÜ ADAM olarak severim.Aynı Doflamingo ,Kaido gibi.
Halkı katlettiği tek bir panel gösteremezsin. Arada tek bir fark yok. Shakky kutsal topraklara gitseydi, zincire vurup sıra sıra tecavüz ederlerdi. Xebec Shakky’den etkilenmesine rağmen kılına dokunmamış. Bak sen korsan nedir, tanımı nedir bilmiyorsun herhalde, sana yapayım;
Korsan mevcut hükümetle ilişiği olmayan, hükümetten bağımsız, hükümeti takmayan denizci birimleridir. Korsan = kötülük demek değildir. Korsan = Hükümete bağlı olmayan demektir.
Sen hükümete bağlı değil diye korsanları ayıplayamazsın. Hükümet iyi olmalı ki korsanlar da kötü olsun. Hükümet saf kötülük, korsanlar da bu kötülüğe dahil olmayan özgür denizciler.
E banane 0 IQ’lu cahil halkın ne gördüğünden? Ben her şeyi biliyorum. Mangayı okuyorum. Gördüğüm kadarıyla Luffy, Shanks, Xebec, Roger iyi insanlar. Bu elemanların ne kötülüğünü gördün? Liman basmışlar, bastıkları liman dünya hükümetine hizmet ediyor, hayır kurumu basmışlar, hayır kurumu dediğin milletten paraları cepleyip yardım etmeyen sahtekarlar, wg gemisi batırmışlar, gemi hükümete hizmet ediyor. Sen kutsallara karşı eylem yapılıyor diye Xebec’e kötü diyorsan, görüşlerini bir gözden geçir. Kutsallar iyi kişiler mi ki Xebec onlara karşı eylem yaptığı için kötü olsun?