Luffy'nin 100.000 balık adamı bayılttığı sahnede o kadar adam çizebilir misin. Yüzlerce olmasın onlarca olsun ne fark eder. Kapının önü Korsan dolu 5-10 tane olmadıkları kesin. Kapının önünde 5-10kişilik sıra olsa , Rocks uzun bir sıra olduğunu söylemezdi.Ne yüzlercesi? Yüz tane atam işaretleyemezsin o panelden Bir de yüzlerce diyorsun.
Ben de Shakuyaku'ya olan ilgileri yüzünden fark edememişler derim o zaman? Hepsinin dikkati 10 kat dağınıktır o zaman. Ki Xebec'in dikkatinin Shakuyaku olmasada dağınık olduğunun vurgusu yapılıyor. O sırada Xebec çok başka şeylere dalmıştı.
Ne aferini?Bir bana sayfaya baksan diyorsun.
İşte Shakuyaku yüzünden milletin dikkati dağınıktı. Ryo'dan farklı olarak Roger hakisizi indirmiş işte 5-10 kişiyi. Madem fark etmek bir kriter, Roger bara girdikten sonra Newgate gürültü sebebiyle bardan çıkmıştı. Roger neden onun çıktığı fark edemedi?
Bak kısım çok komik, çünkü Garling'in keşfettim dediği Tanrı Vadisi ile Xebec'in mekanı olan Arı Kovanı adasını aynı ada sanıyorsun.
Senin Roger'ı bara gitti diye övmenden daha garip değil. Yaptığı kasıtlı şey yok mu? ADam kasıtlı olarak bir adanın zenginliklerini ve o adanın halkına katliam yapama fikri sunuyor Gorosei'ye, ne demek kasıtlı bir şey yok.
Hayır gayet fark ediyor, dedikleri av bile 2 yılda bir yapılıyor. Av'ın yapılacağı ada Dünya Hükümeti'ne bağlı olmaması gerekiyor. Yani belli koşullar ve zaman aralıklarında yapıyorlar bunu. Eğer dediğin gibi olsaydı, Garling der demez Av'ı başlatırlardı.
Bunu senin iddian üzerine söyledim, Roger görünce topukladı hepsi, dedin ya. Bence kimse ekstra güçlü savaşmadı ama kaçmadı da. Xebec'ten başkaları da var orada. Linlin, Newgate... onların dikkati niye dağınık ?
Rocks'un ne dediğini mi görmüyorsun acaba?
Wb yürüdü gitti, Roger gibi ortalığı birbirine katmadı giderken. Bi de kim olduğunu anlamasını değil, birinin geldiğini anlamasını bekliyorum. Yine 5-10 kişiyi hakisiz aldı demişsin... Shakky, bu korsanlar onu denizcilerden korusun diye bu adada bar açıyor. 5-10 dandik korumayı herhangi bir yerde de bulabilir. Düşündüğün kadar zayıf olmadıklarına inanıyorum.
Doğru ya. Dikkatsizlik etmişim. Rocks da iki bölüm önce arı Kovanı için kaynakları bol falan dedi ya. Aynı adadan bahsediyorlar intibası oluştu bende. Düzelttin, sağ ol.
Bulduğu şeyi kasıtlı mı buldu ? Kendi diyor rastgele bulduk diye.
Hayır fark etmiyor. Her İki yılda bir, farklı bir adada katliam yapıyorlar yani sürekli yapıyorlar bunu. Önceki yarışmayı da daha yeni yaptık, diyorlar. Ne özelliği vardı o adanın ? Yani önceki katliamın üstünden iki yıla yakın zaman geçmiş olsa, zaten bir adada yapacaktık hadi senin dediğin olsun, derler muhtemelen.