Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158: Rocks, Harald'a Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 56 68.3%
  • Orta

Kullanılan: 20 24.4%
  • Kötü

Kullanılan: 6 7.3%

• Kullanılan toplam oy
    82
Senden umudu kestim artık. Garp'ın h.haki olayındaki gibi sadece patlayacağın günü bekliyorum. Yine cımbızla seçmece örnekler veriyon. Fethetme olayının literal anlamda fetih olmadığını zaten biliyorduk. Hala o örneği veriyon. Sarılabilecğein başka bir done yok çünkü. Oysa cevabını verdik. Hala papağan gibi aynı şeyleri söylüyon. Git Torik oku tartış. One Piece seni aşıyor.
Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz, hiçbir şeye cevap veremiyorsunuz, sonra OP seni aşıyor, oldu :)

Rogerın kendisi tüm.adalara ayak basınca en muhteşem korsan olacam diyor, halk da birebir aynı cümlelerle bunu kabul ediyor, hala bik bik Roger en güçlü en zirve bik bik diyorsunuz :)

İyide savcım korsan olmaya gerek yok ki o zaman
Amele gibi yürüyüşe çıkar gibi gidip adalara ayak bassak bize de mi KK diyecekler yani
Ayak basma olayını dümdüz ayak bastı olarak yorumlamıyorsundur umarım...
Rogerın kendisi diyor abi, tüm adalara ayak basıp en muhteşem korsan olacağim diyor

Raftel bulundu haberi gelince OP halkı da ayni lafı ediyor, Roger tüm.adalara ayak bastı en muhteşem korsan oldu o yüzden Korsanlar Kralı diyorlar.

Aynen dediğin gibi bildiğin bütun adalara turistik gezi gibi ayak bastı diye adama en muhteşem korsan diyorlar. :)

Sitedeki lütfü fanları da KK zirve şöyle böyle en güçlü diye sayıklıyorlar. :)

WB Roger bunları anlatınca bir tarafıyla gülüyor, böyle saçma çocukça islerle uğraşma diyor. :)

Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz, hiçbir şeye cevap veremiyorsunuz, sonra OP seni aşıyor, oldu :)

Rogerın kendisi tüm.adalara ayak basınca en muhteşem korsan olacam diyor, halk da birebir aynı cümlelerle bunu kabul ediyor, hala bik bik Roger en güçlü en zirve bik bik diyorsunuz :)

Rogerın kendisi diyor abi, tüm adalara ayak basıp en muhteşem korsan olacağim diyor

Raftel bulundu haberi gelince OP halkı da ayni lafı ediyor, Roger tüm.adalara ayak bastı en muhteşem korsan oldu o yüzden Korsanlar Kralı diyorlar.

Aynen dediğin gibi bildiğin bütun adalara turistik gezi gibi ayak bastı diye adama en muhteşem korsan diyorlar. :)

WB Roger bunları anlatınca bir tarafıyla gülüyor, böyle saçma çocukça islerle uğraşma diyor. :)
Korsan kral olucam demiyor ama. Yine elma ile armudu karıştırmışsın. Ama afiyet olsun. :D

İşte bu yüzden Kk ünvanı bir güç ünvanı değildir.

Savcım o zaman tüm van piisi dağıttın gitti

Dünya hükümeti koca bir embesil ordusu; korsanların geniş geniş takılıp yağma yapmasına izin veriyor, aman dalaşmayalım da zayi vermeyelim hesabı...

Korsanlar da, bilhassa yonkolar süzme embesilmiş; birbirlerine denk gelip de it dalaşı yapmamak için çaba sarf etmelerine gerek yok
Adaları şöyle bir geçerken ayak üstü uğradık gitti demeleri yetiyor o zaman

Makino bile çıksa yürüse gelse ve dese ki "bütün grand line ı dolaştım, tüm adalara ayak bastım"
Ne yani şimdi Makino KK mı oldu yani...
Savcım kusura bakmamanı rica edeceğim ama bunun Lütfü fanlığıyla değil de senin bakış açının yanlışlığıyla bir ilgisi var gibi duruyor...

The Man who achieved wealth, fame and power, the king of pirates. Korsan kral olmanın simgelediği şeyler.
Gene sadece güç değil.Şöhret ve zenginlik de var.Ben şunu diyorum:Korsanlar kralı olmak için One piece'i bul,yeter.Roger seviyesinde olmana gerek yok.Mesela Luffy şu an Kaidou'nun direk altında bir seviyede.Son yol poneglifini bulduğu anda One piece'i bulmuş olacak ve Korsanlar Kralı olacak.

Gene sadece güç değil.Şöhret ve zenginlik de var.Ben şunu diyorum:Korsanlar kralı olmak için One piece'i bul,yeter.Roger seviyesinde olmana gerek yok.Mesela Luffy şu an Kaidou'nun direk altında bir seviyede.Son yol poneglifini bulduğu anda One piece'i bulmuş olacak ve Korsanlar Kralı olacak.
Rayleigh'den eğitim almış Luffy'nin sözü.

Roger'ın yaptığını 800 yıldır kimse yapamamış diye anlatılıyordu. Oda'nın bunu işleyiş şekli bu.

Korsanlar Kralı ünvanı Morgansın gazete de ki manşeti sonucu ortaya çıktı fakat herkes Korsanlar Kralı olamaz. O Ünvanı kabul ettirebilmen için Roger ayarında kuvvetli de olman lazım. One Pieceyi bulan Korsanlar Kralı olacak diye bir şey yok o bir yanılsama. Buggy bulursa olmayacak mesela Luffy bulursa olur ama. Buggy olur gibi fakat Opda ki halkın gözünde olur muhtemelen. Hazineyi bulunca ünvan otomatik gelecek fakat o ünvana sahip olanın Roger gibi güçlü olmasına gerek yok Buggy güçlü sanılıyor fakat fıs kolpa. Roger de epey güçlü olsa da döneminin en güçlü korsanı değildi Xebec ondan daha güçlüydü bir dönem için Wb de öyle.

Son düzenleme:
Rayleigh'den eğitim almış Luffy'nin sözü.

Roger'ın yaptığını 800 yıldır kimse yapamamış diye anlatılıyordu. Oda'nın bunu işleyiş şekli bu.
Kk olmanın şartlarında Roger seviyesinde ol diye bir kural yok.800 yıldır kimse yapamamasının sebebi poneglif okuyan birisi olamaması bu kadar.Roger bu konuda şanslı birisi.Oden sayesinde One Piece 'i buluyor.3 yol poneglifini bedavadan alıyor.Birisine de Bigmom'dan alıyor belki de tek zorlandığı yer.

Kk olmanın şartlarında Roger seviyesinde ol diye bir kural yok.800 yıldır kimse yapamamasının sebebi poneglif okuyan birisi olamaması bu kadar.Roger bu konuda şanslı birisi.Oden sayesinde One Piece 'i buluyor.3 yol poneglifini bedavadan alıyor.Birisine de Bigmom'dan alıyor belki de tek zorlandığı yer.
Roger kadar güçlü olmadığın sürece denizde 4 poneglifi bulup istediğin gibi seyahat etme şansın yok.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık