Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp ile Roger’i birbirlerine ezeli dusman zannetmeyin yav serinin basindan beri bu ikisinin dovustuklerini ama anam babam ortadan kaldirma amacli dovusmediklerini yazar bize hissettirdi zaten. Bugun Luffy ile Coby karsi karsiya gelse Luffy’i Coby’i camasir ipligi yapar ustunde kendisini sallandirir. Ayni mantik Roger ve Garp icin de gecerli ikisi birbirlerine dusman degiller guclerini pekistirmek icin dovusuyorlar. Hakeza ciddi bir dovus olsa Roger Garp’i tertemiz alir.

Garp ile Roger’i birbirlerine ezeli dusman zannetmeyin yav serinin basindan beri bu ikisinin dovustuklerini ama anam babam ortadan kaldirma amacli dovusmediklerini yazar bize hissettirdi zaten. Bugun Luffy ile Coby karsi karsiya gelse Luffy’i Coby’i camasir ipligi yapar ustunde kendisini sallandirir. Ayni mantik Roger ve Garp icin de gecerli ikisi birbirlerine dusman degiller guclerini pekistirmek icin dovusuyorlar. Hakeza ciddi bir dovus olsa Roger Garp’i tertemiz alir.
Şakamı bu yorum şu bölümden sonra ciddi dövüşmüyolar knk aynen birbirlerini gördüğü an biri kafaya viri vucuda slasht atıyor ama bunlar ciddi değil roger low diff alır garpı haklısın yazık cidden şu bölümle şöyle bi yazı görmek cidden yazıkya.

1-akainuyu seride çarpışırken sadece marinefordda gördün orda bile tam gücü ile savaşamıyordu yerleşim yerlerine zarar vermemek için kendini tutuyordu. kuzan ile olan dövüşünde adam kuzanın bacağını aldı kuzanın akainudan fazla gelişme imkanı yok adam donanamdan atıldıktan sonra depresyonde takılıyodu.
2-akainu 2 senede ne kadar güçlendir bilinmez adam zaten çok güçlüydü aokiji ile olan dövüşünde hakisininde güçlendiğini hesaba katmak saçma olmaz ve güncelde bu adam rütbesel olarak denizcilerin zirve ismi nası zamanında sengoku rogera yakınsa akainuda eos luffye güç olarak yakın olmalı.
3-kuzanın old garp tarafından dövülmesi kuzanı veya akainuyu gömmez çünkü garpın seride yaşlı haliyle yaptığını gördüğümüz başka bi dövüş yok veya limitini ölçebileceğimiz bi durum yani garp yaşlı amiral lvl veya sağkol lvl diyebilceğimiz bi adam değil bundan ötürüde akainu ve aokijiyi geri çekmez ki dediğim gibi akainu aokijiden bu 2 senede çokdaha fazla gelişmiştir adam zaten marinefordda bile canavardı.
4-kizarunun güncel luffyi kondisyon farkı ile sınırına getirip yendiğini hesaba katmanı istiyorum 2 sene önce marco felan eşleşiyodu bu adamla bisüre.
5-seride yaş etkisini gördüğümüz en genç karakter bigmom onuda kaıdo belirtiyor muhtemelen 60-65 ten sonra geri gider o grafik.
6-dragon için çok saklanan ve feati statementsi çok olmayan bi adam dedim ama davasına bağlılığı ve bazı hamlelerini bence seride geri dönerek bidaha değerlendir ayrıca benim beklentim olduğunu söyledim başarısı yok çünkü gözüken.
7-biraz teorik konuşucam ama haraldın tahtının karşısında brogye domi reverse yapılan işaret duruyor burdfa haraldın şeytanlaşıp lokinin onu zorda kalarak öldürdüğünü düşünüyorum biraz teorik bi fikir ama aksini görüceğime inanmıyorum jarul aşırı büyük taklaya getirmezse bizi.
8-shank orda mihawktan yara alamdığını belirtiyor ve mihawkla dövüşen shanks 1 milyarlık shanks yara alsada günümüze göre kıyaslarsak güçlerini önemsiz.
9-shanks ekibinin çömezleri tırsıyor diye biliyorum o yüzden bu kısımda önemsiz buluyorum
10-mihawkın bende mf de tamgüçte olduğunu düşünmezdim taki shanksdan özür dileyip luffye karşı kendini tutmayacağını kendi ağızıyla belirtene kadar o yüzden mf savaş başarımlarını doğal olarak ciddiye alıyorum.
11-muhtemelen shanks lokiyi yenip yonkou olmuş ve lokinin tüm elbafla savaştığı shanks gelene kadar kimsenin lokiye karşı şansı olmadığı gibi ifadeler vardı elbaf başı shanksın lokiyi adil bi şekilde yendiği bile şahibeliyken lokinin potansiyal yanyana geldiği isimler harald,shanks olması mihawkın ise en son marinefordda gözükmesi şuan için loki>mihawk almamın yanlış olmayacağını söylüyor.
12-güncel shanks mihawka yakındır diyebilceğim bi argüman ben pek göremedim ünvanıda kılıç tekniklerine itafen veriliyor shanks ile kıyas edilirken direk bu anlaşılıyor mihawk kılıç yeteneği olarak top1 wss ünvanından ben bunu çıkarıyorum(wss=dünyanın en güçlü kılıç ustası)
13-marinefordda çoğu amiral garp sengoku tam güç dövüşmedi kısmında haklısın zaten ama mihawk kendisini tutmayacağını belirttiği için ciddiye aldım ben.
sonuç:şahsi fikrim şuanlık loki>mihawk mihawktan başka bişiy veya hakkında başka bi söz duyarsak bu durum değişebilir.(uzun olmussa kusura bakma)
Bu tartışmayı şimdilik erteleyelim :gamyon: :d

Estağfurullah, neden kusura bakayım.

Tartışmanın bölümle alakası hiç kalmadığı için genel tartışmada cevap yazacağım.
Bir sonraki mesajımda değindiğin duruma katılmadığımı belirttim zaten. Ortada güç kıyası yapabileceğimiz bilgiler mevcut değil dediğin gibi
Görmemiştim o mesajını :mincika: :flaugh:

Benzer muhabbet Roger ile WB arasında da var. Savaş sonu parti veriyordular.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık