Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna literatürde cımbızlama deniyor işte :)

Kaidonun dünyayı dize getirdi lafını cımbızlıyorsun ama Rogerı zayıf görmesine sarhoştu diyorsun :)

Çinjao 500 milyonluk kimsenin iplemediği biri, Roger fblerinde bile geçmiyor, Roger döneminde Yonko diye bir sey yok adam KK olmak için Amiralleri Yonkolari gećmen lazım diyor, geçen uzun uzun yazmistim bunlar E. Odanın sazan avlama taktikleri :)

Sengokunun Tanrı Vadisi söylemleri facia iken onun dediğinin referans değeri yok maalesef. Tanık olmadığı konularda sağir duymaz uydurur gibi cevap veriyor sengoku :)

Bütün adalara pasaport + vize alıp ben de basarım, orayı fethetmek gerçekten de turistik mi :) WCİ ya ayak basmış pone alıp kaçmış fethetti mi diyeceğiz :) @RedTeroR
Kardeşim bu fetih etme mantığıyla ben de epey bir fatih oluyorum ha xD

1)BO.D.GARD
2)Koramiral akainu-aokiji-kizaru döneme bağlı
3)Amiral adayları olabilir
4)Yada yeni isimler görebişliriz

Bana 1 ve 2 olur gibi gelio
Çok güzel isimler saydın, keşke bunlar işlense. İşte zamanında; Roger ve Garp arasında mücadele varken Bogard'da Ray ve Gaban'ın peşinden gidiyordu. Onlara denk değildi, ama zekası bunun önüne geçiyordu falan filan ... Denizcilerde 2-3 karakter hariç, elimiz ile gösterebileceğimiz karakter kalmadı.

Oda Xebex için Roger en büyük düşmanı dedi. Roger bu adamı büyük ihtimal yenecek. Yani günümüze kadar gelen Roger anlatısına güvenecek olursak Roger> Xebec olması gerekiyor.
En büyük düşmanı çünkü Xebec'in hedefi varken Roger hedefini gerçekleştiremezdi. Xebec öyle birebirde pek yenilecek biri değil sanki. Roger birebirde Xebec'i yenebilecek idiyse, WB'yi de tokatlayabilmesi gerekirdi sanki. Imu devreye girip adamın fişini çekmiş olabilir, haberi var sonuçta varlığından.

En büyük düşmanı çünkü Xebec'in hedefi varken Roger hedefini gerçekleştiremezdi. Xebec öyle birebirde pek yenilecek biri değil sanki. Roger birebirde Xebec'i yenebilecek idiyse, WB'yi de tokatlayabilmesi gerekirdi sanki. Imu devreye girip adamın fişini çekmiş olabilir, haberi var sonuçta varlığından.
Dediğin gibi de çıkabilir. Artık bekleyip göreceğiz.

1- Daha önceki mesajlarda ben de bunu söyledim zaten. Genel olarak halkın yanılgısı Rogerın her şeye sahip olduğu GLyi fethettiği vs yalanı. Kaido da bu genel yanılgıyı tekrarlıyor. Kendisinin bizzat gördügü deneyimlediģi dogru bir bilgi değil yani.

OPta karakterlerin kendi bilmedikleri şeyleri duydukları haliyle söyledikleri sürekli olan bir şey Sengoku örneğini bu yüzden veriyorum. Tanri Vadisinde Garp ve Roger tesadüf karşilaştı diyor yalan, Roger hazine için gidiyor Garp da Rogerı yakalamaya gidiyor. Kaidonun o konuşmasinın aynısı, onlar gerçeği bilmiyor biz biliyoruz.

2- Usoppla Kaidonun beyanları aynı değerde değil, tabi ki Kaidonun beyanları esas alınacak boş beyan falan da değil.

Kaido 15- 21 yaş arası 6 yıl Rocks tayfasında kalmış, Rocksin gücünü ilk elden biliyor, Tanrı Vadisine gelirken Roger benim diyor, eğer duyum deģilse Tanrı Vadisinden önce en az 1 kere karşılaşmış olabilir. Ki Tanrı Vadisinde de Prime Rogerın gücüne şahit oluyor. Kendi kapışmış, kapışmadıysa bile Odenin Roger vs WByi görmesi gibi görmüş olabilir.

Luffynin korsanlık gećmişi 3 yıla yaklaştı, biraz haki öğrenince Inuya da Fujiye de bakıp bu amca güçlüymüş diyebiliyordu. Birak da doğduģundan beri savaşan Kaido sezsin kimin ne kadar güçlü olduğunu.

3-Ben mangayı takip ediyorum, Garp bu adamın adı duyulunca antrenman yapıp tek atıyor, manga hikayesinde Çinjao efsane falan değil, 500 milyonluk efsane olmaz zaten. Rogerla karsilastiği da hiç gecmiyor.

Hadi hepsini geç, bu adamın tekini yeyip emekli olduğu tarih 30 yıl önce, yani Roger ölmeden 6 yıl önce bırakıyor. Beyanlarının güvenilmez olduğu burdan belli, ayni Kaidonun 1. Benddeki ifadesi gibi bu da halkın genel yanilgisini soyluyor, ozetle bildigini degil duydugunu soyluyor.

4- Garpdan dinlese böyle yalan söylemez. Roger ve Garp tesadüfen tanri vadisinde denk geldi ve birlikte ejderleri ve kölelerini korudular diyor. Basbayaği sagir duymaz uydurur ifadesi.

5- önüme çikacak kimse olmasa (kimsenin son adadan OPtan haberi yok, savaş yok rekabet yok) ve dağın taşın ne dedigini duyabilsem ben de bulurum, ölurken de hepsini orda biraktim derim :)

Sana şu kadar söyleyim, bunlar gökyüzü adasına çıkıyorlar, Roger bu Pone de güçlü bir silahtan bahsediliyor diyor, Oden de okuyor ve evet Poseidon diyor. Daha Odeni yanina almamis, elindeki red pone kopyasiyla diyor ki 4 poneyi bulursam son adaya gidecegime inaniyorum, inanmiyorsun ki, aslinda o ponede yazilani duydun sen.

Oden olmasa ve birkac yili daha olsa bu ses duyma yetenegiyle Rafteli bulabilirdi Roger, hikayenin bugu resmen

Rogerın kendisi söylüyor

Roger bir fatih değil, bir kaşif, bizim.Luffy daha GL ve NWdeki bir şeridi tamamlayamadı, Roger ise dünyadaki tüm adalara ayak basmaya calişmiş ve bu yüzden defalarca kez başa dönüp şerit değişmişler. Adamın kendisi tüm.adalara ayak basarsak en muhteşem tayfa oluruz diyor. Güçle tamamen alakasız bir durum

Rogerın iradesi mirasi falan da yok, var olan şey OPu bulduğunda öğrendiği JoyBoyun Wanolulara yazdirdigi ve Lilynin dağittiği tarih. WBnin Rogerin bekledigi adam dedigi aslında Rogerin bekledigi degil 800 yıldir beklenen NIKA, bunda Rogerın tek faydasi tarihin ortaya cikmasina katkisi baska bir numarasi yok.

Eğer Roger dünyayi kurtarmaya calisip basaramayan biri olsaydi o zaman iradesi mirasi vs olurdu ama yok, adamin kafa yapisi belli, kurtarici degil bu adam kaşif.

Diger yandan bu adam hicbir yerde en guclu diye anilmiyor. Bak az önce 965e bakacam diye yanlislikla 996. Bölüme baktim bölümün kapak başlığı en güçlünün adası. Kaidodan bahsediyor yani.

WB sağken hem mangaka hem Garp hem Shanks ve dahası en güclü oldugunu kabul ediyor,

Kaido varken hem mangaka hem Law Hawkins gibi korsanlar en guclu oldugunu kabul ediyor adamin bulundugu yere amiral o varsa ben gelmezdim diyor, Yonko Shanks 20 yildir onunden gecmemis

Şimdi fblere bakiyoruz Roger varken kim diyor ona en guclu diye, kimse, kim çekiniyor saldirmaya kimse.

Rogerin 1. Bolumde cikan hikayesi surekli retconlarla bitti artik, Roger siradanlasti
Usta sen benzer mantıkla Garp'da kral haki yok demiş birisin. Bu arada Kaido beni yenecek kişi Joy Boy dediği sıra Rover zaten yaşamıyor. O yüzden Roger'dan kendini güçlü görüyor gibi bir şey yok. He öyle görüyor olsa bile bir önemi yok. Roger için dünyayı fethetti derken kendisi hala bir adada takılı kalmıştı. O yüzden Kaido kendisiyle çelişiyor denilir. Senin Kaido'yu paspasçı yapmışlar tayfada. O tayfayi Roger ile Garp çökertti deniliyor.:D

Oda Xebex için Roger en büyük düşmanı dedi. Roger bu adamı büyük ihtimal yenecek. Yani günümüze kadar gelen Roger anlatısına güvenecek olursak Roger> Xebec olması gerekiyor.
Odanın böyle bir açıklaması yok uyduruyorsun.

O lafı eden Sengoku, o da Rogerın ilk ve en güçlü rakibi OLABILIR diyor, ki WB varken yanlış bir beyan olduğu sabit zaten.

Gunümüze kadar gelen anlatıda Rogerın en güçlü olduğu hiç geçmiyor.

Xebec vs Haralda bak Roger hiçbir zaman Xebec seviyesine cikamamis olabilir.

Rogerın hedefi kendi beyanıyla tüm adalara ayak basmak, bu adamin hedefi için Xebec bir engel değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık