İkiside favori karakterlerini tekme tokat tek sıra halinde tokatlıyor istediğin kakar boş paragraf spamlayabilirsin reis.Biz Garp balonu nasıl Roger’la eşit olur diyorduk, meğer Roger da balonmuş, bu sayede eşitlermiş.
İkiside favori karakterlerini tekme tokat tek sıra halinde tokatlıyor istediğin kakar boş paragraf spamlayabilirsin reis.Biz Garp balonu nasıl Roger’la eşit olur diyorduk, meğer Roger da balonmuş, bu sayede eşitlermiş.
Günümüze gelen anlatida Roger vurup geçti deniliyor. Crocodile'dan tut, Buggy'e, Garp'tan diğer korsanlara kadar hepsi Roger da Roger diyordu. O yüzden yana yakıla oğlu arandı. Yonkou'lar bile ölürken adamın ismini andı. Rocks'a bile kafa tutan Shiki, Roger'ın gücüne saygı duyuyordu. Marjinal olacağım farklı olacağım diye böyle yorumlar yapiyon. Neyse zaman gösterecek bakalım kim haklı.Odanın böyle bir açıklaması yok uyduruyorsun.
O lafı eden Sengoku, o da Rogerın ilk ve en güçlü rakibi OLABILIR diyor, ki WB varken yanlış bir beyan olduğu sabit zaten.
Gunümüze kadar gelen anlatıda Rogerın en güçlü olduğu hiç geçmiyor.
Xebec vs Haralda bak Roger hiçbir zaman Xebec seviyesine cikamamis olabilir.
Rogerın hedefi kendi beyanıyla tüm adalara ayak basmak, bu adamin hedefi için Xebec bir engel değil.
78 yaşında olduğunu düşünmek çokmu zor ne boş yorumlar bunlar serinin başından beri yazar haykırıyor gelip burda garip grup şeyler yazıyosunuz şu formdaki gereksiz haterlık bitiriyo beni ya.Ben Garpın Rogera eşit gelmesini asla kabul edemem, Aikojiy Shiryuunun yendiği biri Rogerla aynı ligin adamı olamaz.
Atlama ipide olmuş sanki birde şişme balonYalniz Xebec’in paspascisi gelecegin korsanlar kralini, tanri model nika meyvesi yemis cocugu iki kere bayiltip yerlerde suruklemis. Hatta en son bayilttiginda bu cocuk obur tarafa gidip geldiydi
Kardeşim bir kaç yıl önce de garp fanları, garpı yaşlılık bile etkilememiş ne kadar formda ne kadar aktif diye övüyordu xD78 yaşında olduğunu düşünmek çokmu zor ne boş yorumlar bunlar serinin başından beri yazar haykırıyor gelip burda garip grup şeyler yazıyosunuz şu formdaki gereksiz haterlık bitiriyo beni ya.
Abi benim açtığım konuda bu konuya ayrı başlık attım ben o garp fanlarına söyle sen onuKardeşim bir kaç yıl önce de garp fanları, garpı yaşlılık bile etkilememiş ne kadar formda ne kadar aktif diye övüyordu xD
Garp 1155 bölüm kral.haki göstermedi, ben de gördığümü yorumladım olay buUsta sen benzer mantıkla Garp'da kral haki yok demiş birisin. Bu arada Kaido beni yenecek kişi Joy Boy dediği sıra Rover zaten yaşamıyor. O yüzden Roger'dan kendini güçlü görüyor gibi bir şey yok. He öyle görüyor olsa bile bir önemi yok. Roger için dünyayı fethetti derken kendisi hala bir adada takılı kalmıştı. O yüzden Kaido kendisiyle çelişiyor denilir. Senin Kaido'yu paspasçı yapmışlar tayfada. O tayfayi Roger ile Garp çökertti deniliyor.![]()
Zayıf görünen şey ney kuja olayı komedi unsurundan başka bişiy değil zaten adamlar acocla birbirine girmiş direk.Garp 1155 bölüm kral.haki göstermedi, ben de gördığümü yorumladım olay bu
Kaido kendisini tüm zamanlar için en güçlü gorüyor ve bunu da hep belirtiyor, E. Oda da aynı şekilde öncesinde şu kadar yenildi yakalandi idam edildi derken sonrasında duzeltip numaradan yenilmiş diyor. Kendini yenecek kişi olarak JoyBoyu görüyor ki nasil yenildiği kismini gecersek JoyBoyun meyvesine yeniliyor, adam hakli cikiyor yani.
Diger yandan o saydigi kisilerin gücünü zamaninda ölçmüş bu adam, kendi şimdiki gucunu de biliyor yani. Nasıl anlatirken diyorsunuz Çinjao Garpı Rogerı biliyor, Kaido da biliyor ki ben daha güçlüyum diyor adam.
Roger bir kaşif olarak tüm adalara ayak basmak onun hedefi, Kaidonun hedefi ise dünya savasi cikarmak, o yuzden dunyayi gezmesine gerek yok kaidonun
Şuan Tanrı Vadisinden 4 yıl öncedeyiz, Kaido 17 yaşında Roger o sırada 35 yaşında Garp 36 yaşında.
Luffynin 17 yaşındaki halini Arlong boğazlıyordu, o yüzden Kaidoyla mukayese etme istersen
Roger ve Garp da yaşlarina göre çok zayif goründüler. Roger hele Kujaya da yenilerek bir eksi daha yemiş.
Bir de Tanri Vadisini gormek lazim hukumetin propagandasi olabilir Roger ve Garp dagitti diye sallamis olabilirler
İşte sadece gördüğünü düşündüğün şeyi yorumlarsan hatalı çıkıyorsun. Şimdi de aynısını yapıyorsun.Garp 1155 bölüm kral.haki göstermedi, ben de gördığümü yorumladım olay bu
Kaido kendisini tüm zamanlar için en güçlü gorüyor ve bunu da hep belirtiyor, E. Oda da aynı şekilde öncesinde şu kadar yenildi yakalandi idam edildi derken sonrasında duzeltip numaradan yenilmiş diyor. Kendini yenecek kişi olarak JoyBoyu görüyor ki nasil yenildiği kismini gecersek JoyBoyun meyvesine yeniliyor, adam hakli cikiyor yani.
Diger yandan o saydigi kisilerin gücünü zamaninda ölçmüş bu adam, kendi şimdiki gucunu de biliyor yani. Nasıl anlatirken diyorsunuz Çinjao Garpı Rogerı biliyor, Kaido da biliyor ki ben daha güçlüyum diyor adam.
Roger bir kaşif olarak tüm adalara ayak basmak onun hedefi, Kaidonun hedefi ise dünya savasi cikarmak, o yuzden dunyayi gezmesine gerek yok kaidonun
Şuan Tanrı Vadisinden 4 yıl öncedeyiz, Kaido 17 yaşında Roger o sırada 35 yaşında Garp 36 yaşında.
Luffynin 17 yaşındaki halini Arlong boğazlıyordu, o yüzden Kaidoyla mukayese etme istersen
Roger ve Garp da yaşlarina göre çok zayif goründüler. Roger hele Kujaya da yenilerek bir eksi daha yemiş.
Bir de Tanri Vadisini gormek lazim hukumetin propagandasi olabilir Roger ve Garp dagitti diye sallamis olabilirler
Ben güç olarak demedim aslında. Tavır olarak şu bölümdeki durumu bana göre çok kötü. Roger'ı da Luffy gibi yaptı diyorduk, Luffy'den beter oldu. :dAsıl şüpheye düşüren de bu zaten. Roger'ı yüceltmek için Rocks'ı yüceltiyor olmasın? Xebec gerçekten hile hurda olmadan yenilirse ne diyeceğiz?![]()