Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

  • Birden fazla

    Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

    Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

    Kullanılan: 48 34.8%

  • Kullanılan toplam oy
    138
knk Shanks’ın elini yiyen balık > Shanks, anla artık kardeşim, o balık çok güçlüydü

Higuma başgan > Shanks çöpü

Shanks’ın yakasına yapışan Buggy > Shanks

Ohhh sizin gibi seriyi yorumlamak ne sardı be :hhh:
Şu var ben croco vista veya diğer konular için mihawk'dan güçlüler demiyorum mihawk sanıldığı kadar güçlü değil diyorum 😂 shanks kendisini kanıtlamış yonkou olmuş mihawk'in görünce gözleri fal taşı gibi açmasına sebep olan aramızda ki farkı görmek istiyorum dediği beyaz sakal ile shanks kılıç çarpıştırabiliyor 😂 yonkou kaidoyun durdurup mf'ye geliyor mf de alayına atar yapıp savaşı duruduruuyor 😂 yani mihawk güçsüz değil ama sanıldığı kadar da güçlü değil.
 
Istedigin kadar meyve ye, uber guclu bir korsan ol gemi yapamiyorsan, gemi yapan adamin yoksa ya da soyle soyleyeyim tayfada marangoz yoksa bir onemin yok. Ustelik bunlarin pesinde gezdigi marangozlar antik dev. Elbaf’in ihtisamini zaten biliyoruz bir de bunlarin yaptiklari gemileri dusunun
 
1) kaıdo o lafı kafasından uydurmuyor genel olarak evrende böyle geçiyor herşeye sahip olabilen bi adam.
2) usop ben kaıdodan güçlüyüm dese haklıdır demekten farksız bi durum kaıdo prıme rogerın tam gücünü ölçebilcek bi durumdada olmadı hiçbi zaman o yüzden boş ifade
3)chinjao roger ile wb ile karşı karşıya gelmiş birisi biraz vivre card datebok veya canon kabul edilen magazin dergilerine bakarsan bunu görebilirsin dönemin efsanelerinden biri olarak anılıyor ve orda rogerın efsanesini ayrı vurgulaması olay roger zamanı yonko yok ama büyük korsanlar mevcut.
4) sengoku tanrı vadisini garptan dinlemişki bilgi sahibi olup konuşuyor garpın pişmanlığından bunu bilmesinden anlayabilirsin ayrıca serideki en bilge karakterlerden kendisi.
5)sen dünyanın sonunu sıfırdan keşfedip kendinden izler bırakıp büyük bi çağ başlatabilceksen buyur dene yapabiliosan heykelini ben yaptırırım reis :D
1- Daha önceki mesajlarda ben de bunu söyledim zaten. Genel olarak halkın yanılgısı Rogerın her şeye sahip olduğu GLyi fethettiği vs yalanı. Kaido da bu genel yanılgıyı tekrarlıyor. Kendisinin bizzat gördügü deneyimlediģi dogru bir bilgi değil yani.

OPta karakterlerin kendi bilmedikleri şeyleri duydukları haliyle söyledikleri sürekli olan bir şey Sengoku örneğini bu yüzden veriyorum. Tanri Vadisinde Garp ve Roger tesadüf karşilaştı diyor yalan, Roger hazine için gidiyor Garp da Rogerı yakalamaya gidiyor. Kaidonun o konuşmasinın aynısı, onlar gerçeği bilmiyor biz biliyoruz.

2- Usoppla Kaidonun beyanları aynı değerde değil, tabi ki Kaidonun beyanları esas alınacak boş beyan falan da değil.

Kaido 15- 21 yaş arası 6 yıl Rocks tayfasında kalmış, Rocksin gücünü ilk elden biliyor, Tanrı Vadisine gelirken Roger benim diyor, eğer duyum deģilse Tanrı Vadisinden önce en az 1 kere karşılaşmış olabilir. Ki Tanrı Vadisinde de Prime Rogerın gücüne şahit oluyor. Kendi kapışmış, kapışmadıysa bile Odenin Roger vs WByi görmesi gibi görmüş olabilir.

Luffynin korsanlık gećmişi 3 yıla yaklaştı, biraz haki öğrenince Inuya da Fujiye de bakıp bu amca güçlüymüş diyebiliyordu. Birak da doğduģundan beri savaşan Kaido sezsin kimin ne kadar güçlü olduğunu.

3-Ben mangayı takip ediyorum, Garp bu adamın adı duyulunca antrenman yapıp tek atıyor, manga hikayesinde Çinjao efsane falan değil, 500 milyonluk efsane olmaz zaten. Rogerla karsilastiği da hiç gecmiyor.

Hadi hepsini geç, bu adamın tekini yeyip emekli olduğu tarih 30 yıl önce, yani Roger ölmeden 6 yıl önce bırakıyor. Beyanlarının güvenilmez olduğu burdan belli, ayni Kaidonun 1. Benddeki ifadesi gibi bu da halkın genel yanilgisini soyluyor, ozetle bildigini degil duydugunu soyluyor.

4- Garpdan dinlese böyle yalan söylemez. Roger ve Garp tesadüfen tanri vadisinde denk geldi ve birlikte ejderleri ve kölelerini korudular diyor. Basbayaği sagir duymaz uydurur ifadesi.

5- önüme çikacak kimse olmasa (kimsenin son adadan OPtan haberi yok, savaş yok rekabet yok) ve dağın taşın ne dedigini duyabilsem ben de bulurum, ölurken de hepsini orda biraktim derim :)

Sana şu kadar söyleyim, bunlar gökyüzü adasına çıkıyorlar, Roger bu Pone de güçlü bir silahtan bahsediliyor diyor, Oden de okuyor ve evet Poseidon diyor. Daha Odeni yanina almamis, elindeki red pone kopyasiyla diyor ki 4 poneyi bulursam son adaya gidecegime inaniyorum, inanmiyorsun ki, aslinda o ponede yazilani duydun sen.

Oden olmasa ve birkac yili daha olsa bu ses duyma yetenegiyle Rafteli bulabilirdi Roger, hikayenin bugu resmen

Kafamdaki op tutarlılığında, Roger'ın önününe bir tek Xebec'i koyabiliyorum. İrade ve hedef meselesi bu seride çok değerli. Bence bu konuda diğerlerinden üstün olan kişi daha güçlü olmalı. Benim bu mantığıma göre seride Roger'ın önüne ne kaido ne wb geçmemesi lazım. Bence korsan kralı olmak sadece tüm dünyayı dolaşmaktan ibaret değildir, olmamalıdır da. He olur da Roger'ın ciddi ciddi diğer karakterlerden(Xebec, JoyBoy dışı) daha güçsüz olduğu ortaya çıkarsa, benim serideki güç dengesine güvenim tamamen kırılır.
Rogerın kendisi söylüyor


Roger bir fatih değil, bir kaşif, bizim.Luffy daha GL ve NWdeki bir şeridi tamamlayamadı, Roger ise dünyadaki tüm adalara ayak basmaya calişmiş ve bu yüzden defalarca kez başa dönüp şerit değişmişler. Adamın kendisi tüm.adalara ayak basarsak en muhteşem tayfa oluruz diyor. Güçle tamamen alakasız bir durum

Rogerın iradesi mirasi falan da yok, var olan şey OPu bulduğunda öğrendiği JoyBoyun Wanolulara yazdirdigi ve Lilynin dağittiği tarih. WBnin Rogerin bekledigi adam dedigi aslında Rogerin bekledigi degil 800 yıldir beklenen NIKA, bunda Rogerın tek faydasi tarihin ortaya cikmasina katkisi baska bir numarasi yok.

Eğer Roger dünyayi kurtarmaya calisip basaramayan biri olsaydi o zaman iradesi mirasi vs olurdu ama yok, adamin kafa yapisi belli, kurtarici degil bu adam kaşif.

Diger yandan bu adam hicbir yerde en guclu diye anilmiyor. Bak az önce 965e bakacam diye yanlislikla 996. Bölüme baktim bölümün kapak başlığı en güçlünün adası. Kaidodan bahsediyor yani.

WB sağken hem mangaka hem Garp hem Shanks ve dahası en güclü oldugunu kabul ediyor,

Kaido varken hem mangaka hem Law Hawkins gibi korsanlar en guclu oldugunu kabul ediyor adamin bulundugu yere amiral o varsa ben gelmezdim diyor, Yonko Shanks 20 yildir onunden gecmemis

Şimdi fblere bakiyoruz Roger varken kim diyor ona en guclu diye, kimse, kim çekiniyor saldirmaya kimse.

Rogerin 1. Bolumde cikan hikayesi surekli retconlarla bitti artik, Roger siradanlasti
 
Şu var ben croco vista veya diğer konular için mihawk'dan güçlüler demiyorum mihawk sanıldığı kadar güçlü değil diyorum 😂 shanks kendisini kanıtlamış yonkou olmuş mihawk'in görünce gözleri fal taşı gibi açmasına sebep olan aramızda ki farkı görmek istiyorum dediği beyaz sakal ile shanks kılıç çarpıştırabiliyor 😂 yonkou kaidoyun durdurup mf'ye geliyor mf de alayına atar yapıp savaşı duruduruuyor 😂 yani mihawk güçsüz değil ama sanıldığı kadar da güçlü değil.
Bkz; Görünce gözleri fal taşı gibi açılan Mihawk;


Dofy Wb’ye değil, Mihawk’ın savaşacak olmasına şaşırıyor. Mihawk’ta bir saldırı yapayım, ne kadar güçlüymüş göreyim kafasında gayet rahat takılarak, seri bir slash atıyor.

Slash’tan sonra Jozu Slash’ın önüne geçiyor, Mihawk’ta Jozu’yu fark ediyor (şaşırma fal taşı yok, Jozu’yu kaç km öteden fark ediyor anında), sonra elmastan da beklendiği gibi Slash durduruluyor ve Mihawk tepki vermiyor. Saldırı dediğin bundan sonra devam eder, Mihawk etmiyor.
 
Kaido tayfada paspasçıymış.:D

Garp da kral haki yok diyenler patlamış.

Roger'ın kadınlara karşı zaafı var ki normal bir durum.:D

Gloriassa ile Shakky de afetler bildiğin.
Yalniz Xebec’in paspascisi gelecegin korsanlar kralini, tanri model nika meyvesi yemis cocugu iki kere bayiltip yerlerde suruklemis. Hatta en son bayilttiginda bu cocuk obur tarafa gidip geldiydi
 
Kaido tayfada paspasçıymış.:D

Garp da kral haki yok diyenler patlamış.

Roger'ın kadınlara karşı zaafı var ki normal bir durum.:D

Gloriassa ile Shakky de afetler bildiğin.
Seride hedeflerin çok önemli olduğunu biliyoruz. Ne dersin Xebec > Roger mı bu bağlamda? Xebec'in hedefi çok büyük gibi duruyor. Ya da aynı hedef ama farklı yollar mı var ortada? Misal Xebec'in aradığı meyvelerden biri Nika meyvesidir, ama bu meyvenin birini beklediğini bilmiyordur. Roger da bunu öğrenmiştir. Yoksa GL fethetmek, KK olarak anılmak işin hikaye kısmıdır. Aslında ikisi de Imu'yu devirmeyi hedeflemiştir.
 
Seride hedeflerin çok önemli olduğunu biliyoruz. Ne dersin Xebec > Roger mı bu bağlamda? Xebec'in hedefi çok büyük gibi duruyor. Ya da aynı hedef ama farklı yollar mı var ortada? Misal Xebec'in aradığı meyvelerden biri Nika meyvesidir, ama bu meyvenin birini beklediğini bilmiyordur. Roger da bunu öğrenmiştir. Yoksa GL fethetmek, KK olarak anılmak işin hikaye kısmıdır. Aslında ikisi de Imu'yu devirmeyi hedeflemiştir.
Oda Xebex için Roger en büyük düşmanı dedi. Roger bu adamı büyük ihtimal yenecek. Yani günümüze kadar gelen Roger anlatısına güvenecek olursak Roger> Xebec olması gerekiyor.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık