Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardesim sen basbaya duz bakiyorsun senin icin varsa yoksa Garp baska bir sey yok. Turkce bile yazmaya zorlaniyorsun dumduz bakiyorsun bu sekilde sadece ben degil bir cok kisi boyle dusunuyordur zaten. Seninle bir daha tartismaya girmeyecegim artik, iyi forumlar
Güç ölçeklemeyi bilmezsin güç tartışırsın

Okuduğunu anlayamazsın ordan imalı imalı yazarsın

Senin gibi düşünenlerin yorumları bellidir zaten ha çok umrumdada değil bu seriye vivre cardı, sbs si , magazini, animesi ve datebook ifadeleri ile hakim olmayan arkadaşların bana seriye düz bakıyosun demesi ayrı ironik

İyi forumlar

Vallahi ne yalan söyleyim bu perspektiften de senin görüşün doğru. Eski nesil korsanların nostaljik etkisi de hoş geliyor olabilir. Dövüş çizmekten ziyade seriyi bitirmek için hikaye anlatıcılığını daha da artırdı.

Bence sen okuyamamışsin, Kaido çocukken denizcilere satıyorlar kaćip kurtuluyor, bundan sonra korsan zaten bu çocuk. ki sana attigim görselde 15 yasindan ufak kaidonun araniyor posteri var ödülü yaziyor. Bu zamanlar bilerek yakalanmis ve yemek yeyip kaćmış öyle zannettigin gibi Kaidonun korsan olma yaşı Arikovanında 15 yasinda korsanlari tokatlayip rocks tayfasina girdigi yaş değil, daha öncesinden korsan bu adam.

Kaidonun BMye iyiki meyve verdin dediği nerde yaziyor, aksine BM sürekli lafını ediyor, benim.sayemde kurtuldun diyor ki daha o hikaye net değil, yanlış hatirliyorsunuz sonra da üste çikmaya calisiyorsunuz :)

Kaidoda 3 tip en üst seviye haki ve tüm hakilerin tüm türleri var, Oni ırkı üstüne adam Kanaboyu siyah silah yapmis, meyvenin %70 80 güç verdigini iddia ediyorsun, bu da tuhaf.

Kaidonun nasıl yenildiğine girersem sabahı bulur yarın iş var gerek yok, sen 2 3 çaylağin yendiğine inanabilirsin. Adamın rüzgariyla Law devrildi, baş karakteri öldüren tek adam oldu, baş karakter Allah meyvesi açtı, sorarlarsa yeni yetmeler yendi derim.

Yukariya da yazdim Rockstan önce bu adamın wanted posteri var kafasında da ödül var demek ki Rockstan önce de korsan bu adam.

Tanrı Vadisinden (21 yaş) 10 yıl sonra bu adam yüruyen vahset olarak aniliyor, açikcası bu aralik ve sonrasinda yenildigine inanmiyorum hele hele 31 yaşında miting yaparken çağ rocks üyelerinin cagi dedikten sonra yenildigine hic ihtimal vermiyorum ki bu konusmadan 8 yil sonra Wanoyu ele geciriyor.

İhtimal vermiyorum ama yenildiyse 10-21 yas arasi yenilmis olabilir cizerse görürüz.

Tartisma konusu nasıl @RedTeroR Kaido yenildi mi yenilmedi mi yenildiyse (üst sınir 7 bu arada) kime nasil.yenildi, zor bir konu oysa Lütfü olsa villain sayisini toplayıp ortalama 3 le carpsak sonuca ulasabilirdik :)

One piece'de fandom'unda kimse kaido'ya güçsüz diyemez. Diyorsa da deli de geç. Hatta benim için şuana kadar gücünü gördüğümüz net en güçlü karakter. Luffy'nin hala daha ona karşı şansı yok. Ama senin kaido'yu yazılanın aksi bir şekilde anlatman trajikomik haberin olsun. Çünkü oda ne demişse (adam birde "tekrarlıyorum bak" diye anlatmış alksdhakslhdj) sen hayır abi öyle değil bak felan yapıyorsun :alkis:

1- OP'da ödüller sadece korsanlara konulmuyor. OP evreninde; yeraltı örgütleri, hırsızlar, katiller, kaçakçılar, mafyalar, hükümet karşıtı örgütler gibi birçok şeye ödül konur.
2- Ayrıca sadece hükümette ödül koymuyor. Ör: Germa, Doflamingo, Wano, balıkadamlar
3- Hükümete bağlı olmayan ülkelerde özellikle bu durum mevcut. Çünkü kendi sorumluklarında. Okuduğunu söylüyorsun o zaman bir daha oku bakalım kaido'nun memleketi dünya hükümetine bağlımıymış. Değilmiş değil mi? Kaido'yu donanmaya verip masada kendilerine yer ayırtmak istiyorlar. çünkü hükümetin bir parçası değiller. O yüzden kaido'nun başına bir ödül koyuyorlar. Resmi olarak bir kaçak suçlu. Korsan değil.
4-Kaido en başından beri Koca ana ile ittifak yapmaya sıcak bakmıyor. Fakat Big mom nasıl "bana borcun var hayatını kurtardım o meyveyle senin" diyince kaido altında kalıyor bu lafın ve borçlu olduğunu anlıyor. Çok güçlü bir meyve. OP'da şuana kadar gösterilmiş en op meyvelerden birisi. Yapamayacağın birşey yok. O meyvenin çakmasıyla vasıfsız Momo ne hale geldi düşün bakalım.

Kaido'nun tayfası da kendisi de vasıfsız. Marineford'da düşün o tayfayı? en basitinden Mihawk'ı durdurabilecek kim var? WB'nin tayfasında 2 tane adam çıkıyor mihawkla alay ediyorlar. Benim için Kaido beyinsiz kas yığınından başka birşey olmayan bir villain. Meyvesi dışında ilgi çekici hiçbir şeyi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık