Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151: Durumu Anladım! Ben Hallederim!

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 27 48.2%
  • Orta

Kullanılan: 17 30.4%
  • Kötü

Kullanılan: 12 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    56
Bu seytan ve dönme işi ne de olsa ruh temelli bir şey gibi. Hem dönüşenlerin gözü Bigmomın kendi ruhunu yemesiyle dönüştüğü duruma benziyor. Hem de Gunkonun Brookla ilişkisi bana tek bir sonuç çıkarttırıyor. Bu arkın kilit ismi brook olacak. Bir şekilde herkesi tekrar eski haline çevirecek.
Bir de Wanoya kadar bu forumda ilgi yeterince yüksekti. Sanırım Wano beklentiler boyuntunda o kadar hayal kırıklığı ki ondan sonra insanlar seriden tamamen koptular. Bence en büyük sorun hikaye derinliğinin tamamen kaybedilmesi. Hikaye çok sığlaştı.
Hikayenin ne kadar uyduruk ve saçmasapan olduğu şu panelden belli, başka bir şey anlatmaya gerek yok.

Bütün kudretli devler şeytana dönüşüp karşıya geçti, tüm adanın kabuslarına can verildi, olay yerinde 3 tane Kutsal Şövalye ve kendine haşa Allah dedirten IMU var ve bizim tayfayı bağlayıp bir köşeye atmışlar, tayfamız etrafı izliyor.

1- Bizim tayfa niye hala bağlı, neden kurtulamıyorlar ?
2- Hadi diyelim ki Gunko'nun bandajları adamantiumdan, koparılamıyor, IMU bizim tayfayı niye yok etmiyor veya neden şeytana veya başka bir şeye dönüştürmüyor ? Kimseye sormadan şeytan yapma gücü var belli ki, bizim tayfayı da dönüştür al hizmetine, neden yapmıyor ?

Sommers/Gunko tayfayı dövdüler, sonra da Luffy ile uğraşmayalım deyip bağladılar, öldürmemeleri zaten saçma ama hadi diyelim ki Yonkoyla uğraşmamak haklı mazeret olsun, yahu oraya IMU'nun kendisi geldi artık, Luffy tayfasının yarısı orada, IMU hiç mi demiyor, ulan bunlar burada ne yapıyor diye.

Onca yıldır manga okurum, böyle saçma bir şey görmedim. Elbaf o kadar boş bir arc ki, E. Oda hikaye ilerlesin diye yırtınıyor resmen ve nasıl dolduracağını kendisi de bilmiyor.

Wanoyla kıyaslarsak Wano Elbaftan katlarca daha iyiydi bence. Ha sorunları yok muydu vardı, plot armordan okunmuyordu hikaye ama Elbaf kadar rezil değildi bence.

Hikayenin ne kadar uyduruk ve saçmasapan olduğu şu panelden belli, başka bir şey anlatmaya gerek yok.

Bütün kudretli devler şeytana dönüşüp karşıya geçti, tüm adanın kabuslarına can verildi, olay yerinde 3 tane Kutsal Şövalye ve kendine haşa Allah dedirten IMU var ve bizim tayfayı bağlayıp bir köşeye atmışlar, tayfamız etrafı izliyor.

2- Hadi diyelim ki Gunko'nun bandajları adamantiumdan, koparılamıyor, IMU bizim tayfayı niye yok etmiyor veya neden şeytana veya başka bir şeye dönüştürmüyor ? Kimseye sormadan şeytan yapma gücü var belli ki, bizim tayfayı da dönüştür al hizmetine, neden yapmıyor ?

Sommers/Gunko tayfayı dövdüler, sonra da Luffy ile uğraşmayalım deyip bağladılar, öldürmemeleri zaten saçma ama hadi diyelim ki Yonkoyla uğraşmamak haklı mazeret olsun, yahu oraya IMU'nun kendisi geldi artık, Luffy tayfasının yarısı orada, IMU hiç mi demiyor, ulan bunlar burada ne yapıyor diye.

Onca yıldır manga okurum, böyle saçma bir şey görmedim. Elbaf o kadar boş bir arc ki, E. Oda hikaye ilerlesin diye yırtınıyor resmen ve nasıl dolduracağını kendisi de bilmiyor.

Wanoyla kıyaslarsak Wano Elbaftan katlarca daha iyiydi bence. Ha sorunları yok muydu vardı, plot armordan okunmuyordu hikaye ama Elbaf kadar rezil değildi bence.
Çok büyük bir dram dönüyor ortamda, böyle futursuzca eleştirmeni sana yakıştıramadım üstelik bir temeli de yok eleştirilerin.
30 yıllık mangakadan daha mı iyi bileceksin adam Tolkien'den iyi yazıyor :artiz:

Çok büyük bir dram dönüyor ortamda, böyle futursuzca eleştirmeni sana yakıştıramadım üstelik bir temeli de yok eleştirilerin.
30 yıllık mangakadan daha mı iyi bileceksin adam Tolkien'den iyi yazıyor :artiz:
Bir şeyi haftalık üretmek zorunda kalmak zor iş. Tolkien ile Eichiro Oda'nın şartları aynı değil.:D

Bir şeyi haftalık üretmek zorunda kalmak zor iş. Tolkien ile Eichiro Oda'nın şartları aynı değil.:D
Yanlış hatırlamıyorsam bu tarz şeyler haftalık üretilen şeyler değil.
Bunların yayınlandığı dergiler "tüm senaryoyu" görmeden, tüm hikayeyi bilmeden yayınlamıyorlar diye bir şey okumuştum.
Yani kağıt üzerinde Eiichiro Oda tüm hikayeyi baştan sona yazdı, haftalık olarak sadece o hikayeye uygun çizim yapıyor ve ekstra ufak dokunuşlar sergiliyor.
Zaten haftalık doğaçlama yapılan bir manganın maksimum 1 yıl sonra terazisi kayardı.

Kardeşim İmu da bir yonkou ile uğraşmak istemediği için elleşmemiş tayfaya işte 🥀

Ada elden gidiyor tayfanin yarısı oturmuş izliyor çok iyi. İnşallah Luffy gelmeden Usopp'u da iblis yapacak İmu.

Devrimciler bilmiyordu ki onlar da yeni öğrendi. Sabo orada bulunup boş tahtın aslında boş olmadığını söylediğinde öğrendiler. Kutsalların başında sadece Gorosei var zannediyorlardı. Gorosei ve kutsal şövalyeler dışında İmu'dan haberi olan yok. Akainu falan bile henüz bilmiyordur yani.
Imu karakteri bana demon slayerdan muzanı hatırlatıyor. He bak bu kötü karakter tutmuş. Ben daha kötü bir karakter yaratayım kafasıyla çizilmiş gibi geliyor. Seri artık ne kadar uzatabilirsek uzatalım kafasında devam ediyor. Çünkü yerine geçebilecek bir manga yok. Bulmuşlar bir avel oda sürekli çizdiriyorlar. Bu yüzden ne kadar mantıksız olay varsa hepsini çizmeye başladı. O kadar büyük marineford savaşı oldu. Bu karakterler neredeydi? Seri bence keyifsiz ve anlamsız ilerliyor. Serinin gizemlerinin 90'ı havada asılı duruyor. Bu bence konuyu hiç ilerletmiyor. Sadece anlamsız bomboş dövüş sahneleri var. Serinin yeni arc çizmekten çok flashbacklere yönelip açıklama yapması lazım. Kaç bölümdür loki okuyoruz bari git arkasındaki gizemi geçmişini açıkla.

Şu an çizilen bölümleri animede filler olarak yayınlasalar kimsenin gıkı çıkmaz öyle boş ilerliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 8, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık