Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151: Durumu Anladım! Ben Hallederim!

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 14 41.2%
  • Orta

Kullanılan: 13 38.2%
  • Kötü

Kullanılan: 7 20.6%

• Kullanılan toplam oy
    34
Oooo Luffyciğim siz hiç keyfinizi bozmayın, kurban bayramınız kutlu olsun. Ne salaksınız ya hala tıkınıyorlar. Bunu über hakisi yok mu? Olay bittikten sonra çark ediyor. Killingham mı neyse onun tipi ne öyle ya ahahaahah

En az 600 bölüm önce gösterilmesi gereken karakter ticari kaygılar yüzünden yeni servis edilince seri bok gibi bir yere evriliyor. Nico Robin sözde ohara bilgini, yıllardır ponelegif okuyan karakter. Hiç mi imuyla ilgili bilgi yok. Boşuna okuyor. Luffynin zekası kadar bilgi biliyor. 3 sene dragonun yanında çantacılık yaptı. Onlarda mı bilmiyordu? Ne yaşadı hiç bilinmiyor. En az 45-50 bölüm dümdüz geçmişi anlatan fb olması lazım. İmuyu koydu seriye ne oldu şimdi? Ne fark yarattı? Hiçbir anlamı yok. Sırf teoriler tutmasın diye geçmişinden hiç bahsedilmemiş karakterleri önümüze sürüp sürüp duruyor. One piece sonu game of thrones finaline benzeyecek.
Devrimciler bilmiyordu ki onlar da yeni öğrendi. Sabo orada bulunup boş tahtın aslında boş olmadığını söylediğinde öğrendiler. Kutsalların başında sadece Gorosei var zannediyorlardı. Gorosei ve kutsal şövalyeler dışında İmu'dan haberi olan yok. Akainu falan bile henüz bilmiyordur yani.

Elbafta 2 Gemi adam varmış. Kıta kadar adadan 2 gemi adam çıkaran SODA'ya selam olsun.

Kaido'nun Onigashimasında bile daha çok adam vardı... Kudretli Ulus resmen Boş Ulus olarak çıktı karşımıza.

200 300 yılda hiç mi üremediniz o kadar ömrünüz var da. Şirinler köyü gibi 1 2 tane dişi var saçmalığa bak. Ondan da çocuğu normal insan boyutunda ki adam yapıyor :D Galiba onu kütüphanede ki Kuş büyüttü çiftleşebilsin diye.
Vegapunk'u da 20 yıl bekledik. Boş beleş çıktı. One Piece’de beklentileri baya düşürmek gerektiği belli oldu.

Bu gözlem hakisi saçmalığını adam akıllı açıklamayacak herhalde Wano'da Shanks'ın hakiye tanıdık diyen keko ana karakter, arada eğlencesine amiral dövüp 5 dedeyle kapıştıktan sonra Elbaf'ta gözlem hakisiyle tayfasından birisini tanımasına şaşırıyor.

Adam ne çizdiğini unutuyor yada dalga geçiyor başka açıklaması yok taa Dressrosa'da gözlem hakisini açıp silüet gören usopp niye açtı misal o hakiyi bari burada onun üzerinden yürüsün desin gerçek vücudunu görebiliyorum al sana bitki tohumu. Naruto talk no jutsu üzerinden dayıları uyandırtmaya çalışıyor Usopp'a.

Bu gözlem hakisi saçmalığını adam akıllı açıklamayacak herhalde Wano'da Shanks'ın hakiye tanıdık diyen keko ana karakter, arada eğlencesine amiral dövüp 5 dedeyle kapıştıktan sonra Elbaf'ta gözlem hakisiyle tayfasından birisini tanımasına şaşırıyor.

Adam ne çizdiğini unutuyor yada dalga geçiyor başka açıklaması yok taa Dressrosa'da gözlem hakisini açıp silüet gören usopp niye açtı misal o hakiyi bari burada onun üzerinden yürüsün desin gerçek vücudunu görebiliyorum al sana bitki tohumu. Naruto talk no jutsu üzerinden dayıları uyandırtmaya çalışıyor Usopp'a.
OP aynı Pokemon mantığında ilerliyor. Orada da Ash bir arcta gördüğü pokemonu bir sonraki adada unutup pokedekse bakıyordu, burada da yazar bir adada verdiği gücü diğer adada unutuyor.

Karakterlerde zeka namına bir şey yok, geçen bölüm Çoppır Gabanın kutsallara nasıl zarar verebildiği gibi 5 yaş çocuğun düşüneceği şeyi düşününce bizim forum şok geçirmişti tayfadan birinde zeka kırıntısı var diye.

Killinghamın yeteneği de IMin yeteneği de Moriahı andıriyor, ula Usopp biraz aklını çalıştırsana, en azından dene yani, al eline sapanı biraz da kaya tuzunu fırlat ucubelerin ağzına, hem Dressrosadaki gözlem hakisine atıf olur hem thriller bark bölümlerine biz de Godaa deriz, evren yaşiyormuş deriz. Ama yok, ne zeka kırıntısı var ne geçmişi hatırlama var, Odanın fb anlayışı Luffynin yeni rakip görünce Rayi hatırlayıp Ray bana bunu ögretmişti de ben mal olduğum için şimdi aklıma geliyor, sahnelerinden ibaret.

Herkes luffy yeni güç uyandırdı
Seviye atladı falan diyor
Ben mi yanlış biliyorum
Bu gözlem hakisi değil mi zaten
Adada kaç tane hayvan olduğu hangi hayvan olduğunu falan rayleighnin luffyi eğitiminde bize gösterilmişti
Gözlem hakisini okuyuculara unutturdu resmen

Elbafın güçsüzleşmesini fazla abartmış. İlla ki bu iş yanlış diyen 3-5 Dev olması lazımdı. Shanks falan eğitti ayağına gösterebilirdi bence.

Herkes luffy yeni güç uyandırdı
Seviye atladı falan diyor
Ben mi yanlış biliyorum
Bu gözlem hakisi değil mi zaten
Adada kaç tane hayvan olduğu hangi hayvan olduğunu falan rayleighnin luffyi eğitiminde bize gösterilmişti
Gözlem hakisini okuyuculara unutturdu resmen
Gözlem haki olsa düşenen choppa olduğunu nasıl biliyorum demezdi.

Bu seytan ve dönme işi ne de olsa ruh temelli bir şey gibi. Hem dönüşenlerin gözü Bigmomın kendi ruhunu yemesiyle dönüştüğü duruma benziyor. Hem de Gunkonun Brookla ilişkisi bana tek bir sonuç çıkarttırıyor. Bu arkın kilit ismi brook olacak. Bir şekilde herkesi tekrar eski haline çevirecek.
Bir de Wanoya kadar bu forumda ilgi yeterince yüksekti. Sanırım Wano beklentiler boyuntunda o kadar hayal kırıklığı ki ondan sonra insanlar seriden tamamen koptular. Bence en büyük sorun hikaye derinliğinin tamamen kaybedilmesi. Hikaye çok sığlaştı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık