Oooo Luffyciğim siz hiç keyfinizi bozmayın, kurban bayramınız kutlu olsun. Ne salaksınız ya hala tıkınıyorlar. Bunu über hakisi yok mu? Olay bittikten sonra çark ediyor. Killingham mı neyse onun tipi ne öyle ya ahahaahah
Devrimciler bilmiyordu ki onlar da yeni öğrendi. Sabo orada bulunup boş tahtın aslında boş olmadığını söylediğinde öğrendiler. Kutsalların başında sadece Gorosei var zannediyorlardı. Gorosei ve kutsal şövalyeler dışında İmu'dan haberi olan yok. Akainu falan bile henüz bilmiyordur yani.En az 600 bölüm önce gösterilmesi gereken karakter ticari kaygılar yüzünden yeni servis edilince seri bok gibi bir yere evriliyor. Nico Robin sözde ohara bilgini, yıllardır ponelegif okuyan karakter. Hiç mi imuyla ilgili bilgi yok. Boşuna okuyor. Luffynin zekası kadar bilgi biliyor. 3 sene dragonun yanında çantacılık yaptı. Onlarda mı bilmiyordu? Ne yaşadı hiç bilinmiyor. En az 45-50 bölüm dümdüz geçmişi anlatan fb olması lazım. İmuyu koydu seriye ne oldu şimdi? Ne fark yarattı? Hiçbir anlamı yok. Sırf teoriler tutmasın diye geçmişinden hiç bahsedilmemiş karakterleri önümüze sürüp sürüp duruyor. One piece sonu game of thrones finaline benzeyecek.
Vegapunk'u da 20 yıl bekledik. Boş beleş çıktı. One Piece’de beklentileri baya düşürmek gerektiği belli oldu.Elbafta 2 Gemi adam varmış. Kıta kadar adadan 2 gemi adam çıkaran SODA'ya selam olsun.
Kaido'nun Onigashimasında bile daha çok adam vardı... Kudretli Ulus resmen Boş Ulus olarak çıktı karşımıza.
200 300 yılda hiç mi üremediniz o kadar ömrünüz var da. Şirinler köyü gibi 1 2 tane dişi var saçmalığa bak. Ondan da çocuğu normal insan boyutunda ki adam yapıyorGaliba onu kütüphanede ki Kuş büyüttü çiftleşebilsin diye.
OP aynı Pokemon mantığında ilerliyor. Orada da Ash bir arcta gördüğü pokemonu bir sonraki adada unutup pokedekse bakıyordu, burada da yazar bir adada verdiği gücü diğer adada unutuyor.Bu gözlem hakisi saçmalığını adam akıllı açıklamayacak herhalde Wano'da Shanks'ın hakiye tanıdık diyen keko ana karakter, arada eğlencesine amiral dövüp 5 dedeyle kapıştıktan sonra Elbaf'ta gözlem hakisiyle tayfasından birisini tanımasına şaşırıyor.
Adam ne çizdiğini unutuyor yada dalga geçiyor başka açıklaması yok taa Dressrosa'da gözlem hakisini açıp silüet gören usopp niye açtı misal o hakiyi bari burada onun üzerinden yürüsün desin gerçek vücudunu görebiliyorum al sana bitki tohumu. Naruto talk no jutsu üzerinden dayıları uyandırtmaya çalışıyor Usopp'a.
Gözlem haki olsa düşenen choppa olduğunu nasıl biliyorum demezdi.Herkes luffy yeni güç uyandırdı
Seviye atladı falan diyor
Ben mi yanlış biliyorum
Bu gözlem hakisi değil mi zaten
Adada kaç tane hayvan olduğu hangi hayvan olduğunu falan rayleighnin luffyi eğitiminde bize gösterilmişti
Gözlem hakisini okuyuculara unutturdu resmen