Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151: Durumu Anladım! Ben Hallederim!

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 22 45.8%
  • Orta

Kullanılan: 16 33.3%
  • Kötü

Kullanılan: 10 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    48
İmu'nun bu iblise dönüştürme gücünün kesin bir handikapı çıkacak, bizimkileri dönüştüremeyecek.
Eğer öyle birsey olursa İmunun güçleri büyü ile alakalı olduğu için bence bu gücün bertaraf edilme işi Nami nin olacak.Bu karaktere Seri boyunca Cadı lakabı yakıştırmalari boşuna İllaki bu lakabın hakkını vereceğini düşünüyorum.Kimbilir Robin bile bu konuda yardımcı olabilir eski dilde yazılan büyü kitapları hakkında geçmişten gelen Bilgi vs yardımcı olabilir.Kral harold tahtının önündeki uçurum diye adlandırılan yıldız şeklini görünce nami eski bir kitaptan okumuştum demişti.Cadi olduğu nasilda belli 😂

Gunkonun çemberinde Eris D. Tar diye bir şey yazıyor ilginç. Twitter da biri böyle yazmış. İmu bu teknikleri D. Lerden mi çaldı acaba (Karasakal gibi birinden)

Eğer öyleyse İmu veya tenryubitolar kendini Tanrı diye adlandırıyorsa pekala düşmanlarida şeytan/iblis oluyor.Dusmanlari hikayede kim peki D. Ler.Bu şu demekmi yoksa Monkey Demon Luffy

Mosa, Harald olabilir. Malum Oda öldürmeyi sevmez. Harald iblise döndükten sonra Loki bir şekilde yenip zaptetmiş ve bir şekilde iblisliğin etkisi geçmiş olabilir. Bu bölümde Loki ile olan konuşmalarından vs öyle gibi geldi.

Tabii Mosa'nın önceki diyaloglarına ve Harald hakkında geçen ifadelere bir bakmak lazım. Epeydir üstün körü okuyorum bölümleri.

Hadi bakalım nihayet yukarıda ne olup bittiğini öğrendiler. Beyaz tarafın atak yapma zamanı geldi. Taşlar sırayla renk değiştirir durur şimdi. Hala Harald'ı ölmüş kabul edemiyorum. Daha önce dediğim gibi resmi çok canlı duruyordu, resim olarak hapsedildiğini düşünüyorum. Mosa'da niyeyse Elbaf ruhu gibi geldi bana.

Mosa, Harald olabilir. Malum Oda öldürmeyi sevmez. Harald iblise döndükten sonra Loki bir şekilde yenip zaptetmiş ve bir şekilde iblisliğin etkisi geçmiş olabilir. Bu bölümde Loki ile olan konuşmalarından vs öyle gibi geldi.

Tabii Mosa'nın önceki diyaloglarına ve Harald hakkında geçen ifadelere bir bakmak lazım. Epeydir üstün körü okuyorum bölümleri.
Mosa, Jarul olabilir gibi geldi bana da.
Hadi bakalım nihayet yukarıda ne olup bittiğini öğrendiler. Beyaz tarafın atak yapma zamanı geldi. Taşlar sırayla renk değiştirir durur şimdi. Hala Harald'ı ölmüş kabul edemiyorum. Daha önce dediğim gibi resmi çok canlı duruyordu, resim olarak hapsedildiğini düşünüyorum. Mosa'da niyeyse Elbaf ruhu gibi geldi bana.

Mosanın tipi salyangoza yansıyor, ak sakallı bıyıklı birine benziyor. Bu halde Herald olamaz ama Jarul olabilir.

Mosa'nın çok meşgulüm demesi, bir daha salyangoz kullanamayacağını söylemesi, Loki'nin de o iğrenç olay yeniden tekrarlanmadı değil mi demesi, o yerde misin demesi, Mosa'nın 14 yıl önceki olayla ilgili biri olduğunu az çok belli ediyor. Jarul çıkarsa tüm taşlar yerine oturur.

Mosa’nin Harald olabilecegini dusunuyorum ben, ilk basta Kral Harald’in hain oldugunu dusunmustum ama asil hain bence Murver Jarul, Elbaf’i bu hale getiren de o. Gerek sovalyelerin gerek de Imu’nun soyledigi seyler Harald’in hata yaptigini bunlara ihanet ettigini ve Jarul’u hemen ortadan kaldirin demeleri de bunu kanitliyor.

Yukardan bir sey dustugunu ordakilerin cogu anliyor ama direkt Chopper dusuyor diyen Luffy’e yeni ozellik yuklenmis gibi. Balikadam arcinda deniz krallarini da duyuyordu galiba yanlis hatirlamiyorsam. Roger’e benzetmek icin her yol yapiliyor:)

Loki fena bir car cikacak gibi direkt ben gucluyum diye bas bas bagiriyor umarim guzel bir fight cizer Oda efendi

İmu'nun bu iblise dönüştürme gücünün kesin bir handikapı çıkacak, bizimkileri dönüştüremeyecek.
İnan ki bu handikapın "mallık"tan başka bir şey olduğunu düşünemiyorum :artiz:
Ulti'nin kafa çok sertti hani dinozor meyvesi falan
Nami ve Usopp gibi sünger ezikliğinde iki karaktere kafa atmasına rağmen bir şey olmadı:artiz:
Herkesin Perona'dan etkilenirken Usopp'un "ben zaten negatifim" demesi benzeri bir şey çıkar kesin:good:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık