Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151: Durumu Anladım! Ben Hallederim!

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 22 45.8%
  • Orta

Kullanılan: 16 33.3%
  • Kötü

Kullanılan: 10 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    48
Mosa, Jarul olabilir gibi geldi bana da.

Mosanın tipi salyangoza yansıyor, ak sakallı bıyıklı birine benziyor. Bu halde Herald olamaz ama Jarul olabilir.

Mosa'nın çok meşgulüm demesi, bir daha salyangoz kullanamayacağını söylemesi, Loki'nin de o iğrenç olay yeniden tekrarlanmadı değil mi demesi, o yerde misin demesi, Mosa'nın 14 yıl önceki olayla ilgili biri olduğunu az çok belli ediyor. Jarul çıkarsa tüm taşlar yerine oturur.
Yine aynı şey mi oluyor diyince aklıma babası geldi de Jarul da o olayda vardı ve dediğiniz gibi salyangoz baya Jarul

Bakalım bizim tayfadan hangi avanak iblise dönüşecek ve ona dokunamamak zorunda kalıcaklar. Böylelikle arcın anasını ağlatıcak, Oda bu dram fırsatını sittin sene kaçırmaz.

Tayfada tek bi avanak var kim olduğunu hepimiz biliyoruz ama bana sanki Jinbe ya da lakabına uygun olarak Robin'i dönüştüreceklermiş gibi geliyor veya ters köşe yapıp dramın dibini yaşatmak gibi bir amacı varsa Gaban reisin oğlu Colon olabilir.

En az 600 bölüm önce gösterilmesi gereken karakter ticari kaygılar yüzünden yeni servis edilince seri bok gibi bir yere evriliyor. Nico Robin sözde ohara bilgini, yıllardır ponelegif okuyan karakter. Hiç mi imuyla ilgili bilgi yok. Boşuna okuyor. Luffynin zekası kadar bilgi biliyor. 3 sene dragonun yanında çantacılık yaptı. Onlarda mı bilmiyordu? Ne yaşadı hiç bilinmiyor. En az 45-50 bölüm dümdüz geçmişi anlatan fb olması lazım. İmuyu koydu seriye ne oldu şimdi? Ne fark yarattı? Hiçbir anlamı yok. Sırf teoriler tutmasın diye geçmişinden hiç bahsedilmemiş karakterleri önümüze sürüp sürüp duruyor. One piece sonu game of thrones finaline benzeyecek.

Jarul gerçekten yıllardır salağa yatıyorsa güçten düşmemiş demektir.İmu herkesi tekte almayacaksa düşmana kıyasla çok güçlü olduk.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık