Dövüş ve heyecan isteyenler lütfen zoro’nun olduğu bölümlere bakınız.Buna dövüş niyetiyle bakmayacaksınız arkadaşlar. Sirk gösterisi bu. Oda bey okuyucularını eğlendirmek istiyor belli ki.
Dövüş ve heyecan isteyenler lütfen zoro’nun olduğu bölümlere bakınız.Buna dövüş niyetiyle bakmayacaksınız arkadaşlar. Sirk gösterisi bu. Oda bey okuyucularını eğlendirmek istiyor belli ki.
Eğlenceli de değil ki, var mı cidden şu bölümleri eğlenerek okuyan merak ediyorum. Oda mizah anlayışını da yitirmiş.Buna dövüş niyetiyle bakmayacaksınız arkadaşlar. Sirk gösterisi bu. Oda bey okuyucularını eğlendirmek istiyor belli ki.
Zaten bi kaç kez denk geldim saçma sapan konuşup saçmalıyor devamlı ilerde sanji içinde olacak diyor emin olun diyor şaka gibi sanki kendi yazıyor zaten Oda kendisi diyor olacağını bu neyin kafası millet aptalmı bunu herkez biliyor zaten yeni bişey demiş gibi ilerdede çıkıp ben dedimdi der 1 dkdan itibaren taca çıkıyor ordaRedon'un boş boş tepkilerini spoiler diye discordundan paylaşıyordu. Bende ne boş insansın Redon'un hype'ından bir cacık olmaz demiştim. Sonra küfür edip banlamıştı.
Vardır illa ki yüksek promilli üyeler.Eğlenceli de değil ki, var mı cidden şu bölümleri eğlenerek okuyan merak ediyorum. Oda mizah anlayışını da yitirmiş.
Yani medyanın dönüştüğü durum bu zaten:d fetöcü barış bile milyonlar izleniyorken sancici japori'nin bu kadar etkileşim kasması çok da garipsenecek bir durum değil. fallacy ders no:2 :dZaten bi kaç kez denk geldim saçma sapan konuşup saçmalıyor devamlı ilerde sanji içinde olacak diyor emin olun diyor şaka gibi sanki kendi yazıyor zaten Oda kendisi diyor olacağını bu neyin kafası millet aptalmı bunu herkez biliyor zaten yeni bişey demiş gibi ilerdede çıkıp ben dedimdi der 1 dkdan itibaren taca çıkıyor ordaşaka gibi bunlar çok türedi şimdi akşam yayın açarlar 1 saat konuşurlar efsane şöyle böyle diye baya ekmek çıkıyor bunlara ilk fantastikceo başlatanlardan o ara vermese biraz biraz daha titiz yapsa yardırır giderdi ondan görenlerde bakdılar burda ekmek var 1 saat manga teori karekter video ne atsak tutuyo izleniyo diyorlar, birde temiz görüntü arkayada sağlam bir fon müziği koy al sana daha çok abone daha çok para.
Nika Luffy'nin zihne nüfuz etmiş diye yorumladım. Hayırlı işler.I'm glad you're still as cocky as ever Strawhat! When both your mind and body catches up to your ability, that is what awakening means.
Doğrusu
Kaido: I'm glad you're still as cocky as ever Strawhat! When both your mind and body are caught up by your ability, that is what awakening means
biliyorum olduğunu ne olmuş yani?O arkadaş bu forumda var yalnız
Artık yok.O arkadaş bu forumda var yalnız