Caponlara göre ejderha>=kami gibi bir şey esasen, belli olmaz yani o işler.Doğru, Tanrı Boy Boy'a karşı şansı yok
Redon'un boş boş tepkilerini spoiler diye discordundan paylaşıyordu. Bende ne boş insansın Redon'un hype'ından bir cacık olmaz demiştim. Sonra küfür edip banlamıştı.Bu şey değilmi arada denk geliyorum saçma sapan teoriler sallayıp duran birde teorilerimin çoğu tuttu diyen sanjici çocuk ağzı açık kalmışımış bu bölüm çokomelliymiş sanji sevenler içinşaka gibi her önüne gelen kanal açıp bişeyler sallıyor çok türedi bunlar sanki kanaat önderi gibi konuşmuyorlarmı wow en büyük sensin..
Sen o yalnız 1vs1'de olur dedin. Bende Kaido'ya Luffy dışında doğru düzgün hasar veren olmadı dedim. 1vs1 sayılır. Oden'in hasarı çoktan geçmiştir. Yanlış anlaşılma oldu sanırımO
Oden ve NikaSenin sorduğun bu soru nedeniyle zaten uyanış açmış olduğunu düşünüyorum. Bence kolay kolay hasar almamasının sebebi conquer ve uyanışla ilgilii.
13 yıldır hapiste aç kalmış ama yinede savaşmayı bekleyen adam mı ... Denjiro vardı birde Zoro nun atağını karşılayıp şaşırtan arkadaşNe jinbesi allasen ya. gönüllerin sultanı Kawamatsu yok üç bin bölümdür, unuttu gitti adamı
Japonu geç, op evreninde bildiğimiz tek tanrı boy boy. :dCaponlara göre ejderha>=kami gibi bir şey esasen, belli olmaz yani o işler.![]()
Dejavu yaşadımJaponu geç, op evreninde bildiğimiz tek tanrı boy boy. :d
Luffy zaten zirveye oturacaktı yıllardır söylediğimiz gibi, sorun yok.Japonu geç, op evreninde bildiğimiz tek tanrı boy boy. :d