Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Redon'un boş boş tepkilerini spoiler diye discordundan paylaşıyordu. Bende ne boş insansın Redon'un hype'ından bir cacık olmaz demiştim. Sonra küfür edip banlamıştı.
Zaten bi kaç kez denk geldim saçma sapan konuşup saçmalıyor devamlı ilerde sanji içinde olacak diyor emin olun diyor şaka gibi sanki kendi yazıyor zaten Oda kendisi diyor olacağını bu neyin kafası millet aptalmı bunu herkez biliyor zaten yeni bişey demiş gibi ilerdede çıkıp ben dedimdi der 1 dkdan itibaren taca çıkıyor orda :D şaka gibi bunlar çok türedi şimdi akşam yayın açarlar 1 saat konuşurlar efsane şöyle böyle diye baya ekmek çıkıyor bunlara ilk fantastikceo başlatanlardan o ara vermese biraz biraz daha titiz yapsa yardırır giderdi ondan görenlerde bakdılar burda ekmek var 1 saat manga teori karekter video ne atsak tutuyo izleniyo diyorlar, birde temiz görüntü arkayada sağlam bir fon müziği koy al sana daha çok abone daha çok para.

Kaido'da en az bizim kadar şaşkın olanlara. Bizde anlam veremiyoruz reis Luffy'e. Sen bu dövüşü çoktan kazandın zaten gözümde. Oda'ya karşı savaşmak kolay değil.

Zaten bi kaç kez denk geldim saçma sapan konuşup saçmalıyor devamlı ilerde sanji içinde olacak diyor emin olun diyor şaka gibi sanki kendi yazıyor zaten Oda kendisi diyor olacağını bu neyin kafası millet aptalmı bunu herkez biliyor zaten yeni bişey demiş gibi ilerdede çıkıp ben dedimdi der 1 dkdan itibaren taca çıkıyor orda :D şaka gibi bunlar çok türedi şimdi akşam yayın açarlar 1 saat konuşurlar efsane şöyle böyle diye baya ekmek çıkıyor bunlara ilk fantastikceo başlatanlardan o ara vermese biraz biraz daha titiz yapsa yardırır giderdi ondan görenlerde bakdılar burda ekmek var 1 saat manga teori karekter video ne atsak tutuyo izleniyo diyorlar, birde temiz görüntü arkayada sağlam bir fon müziği koy al sana daha çok abone daha çok para.
Yani medyanın dönüştüğü durum bu zaten:d fetöcü barış bile milyonlar izleniyorken sancici japori'nin bu kadar etkileşim kasması çok da garipsenecek bir durum değil. fallacy ders no:2 :d
Bir de fanficceo ile kıyas etmişsin. Ben utandım bu duruma. japori görse kahrından kahyar olurdu muhtemelen:d
Üstelik bazı teorilerini severek okuduğumu hatırlıyorum. Mizacı da arkadaşlık kurmaya çok uygun bu arada. Tanısan da sevmezsin yani. Biraz fazla heyecanlı. Evet, heyecanlı eheheh Şu bölümlere bile çatlamalı patlamalı video çekebilecek biri.

Son düzenleme:
I'm glad you're still as cocky as ever Strawhat! When both your mind and body catches up to your ability, that is what awakening means.

Doğrusu
👇
Kaido: I'm glad you're still as cocky as ever Strawhat! When both your mind and body are caught up by your ability, that is what awakening means

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık