Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kepaze uyanış olmadan da bize Kaido'nun yenildiğine inandırabilirdin zaten kafa kafaya dövüşüyorlardı.

İki tane geleceği kısmen görebilen hayvan çarpışıyordu. Kaido kanabosunu sallarken, Luffy ileri seviye silahlanmayla blokluyordu, sonra kral hakiyle vuruyordu.. gayet kafs kafaya güzel bir dövüş okuyorduk.

Sonra uyanış saçmalığı geldi. Luffy, Kaido'yu bloklamıyor saldırı yedikçe hasar yese de esniyor. Vuruyor rakibi esniyor falan.. estetiklik 0 darbelerin okuyucaya geçişi ve ikna ediciliği 0.

Wano One Piece'in en kepaze arclarından. Bak bunu yazmak bana çok zor geliyor ama bu arc hakediyor. Wano, Balık Adam Arcı kadar kötü.

Şu kepaze uyanış olmadan da bize Kaido'nun yenildiğine inandırabilirdin zaten kafa kafaya dövüşüyorlardı.

İki tane geleceği kısmen görebilen hayvan çarpışıyordu. Kaido kanabosunu sallarken, Luffy ileri seviye silahlanmayla hakiyle blokluyordu, sonra kral hakiyle vuruyordu.. gayet kafs kafaya güzel bir dövüş okuyorduk.

Sonra uyanış saçmalığı geldi. Luffy, Kaido'yu bloklamıyor saldırı yedikçe hasar yese de esniyor. Vuruyor rakibi esniyor falan.. estetiklik 0 darbelerin okuyucaya geçişi ve ikna ediciliği 0.

Wano One Piece'in en kepaze arclarından. Bak bunu yazmak bana çok zor geliyor ama bu arc hakediyor. Wano, Balık Adam Arcı kadar kötü.
Kaido'nun yumruklarla inmeyeceğini söylemişti. Bunu söylediği andan itibaren her saçmalığa karşı hazır olmak gerekirdi.

İki tane geleceği kısmen görebilen hayvan çarpışıyordu. Kaido kanabosunu sallarken, Luffy ileri seviye silahlanmayla blokluyordu, sonra kral hakiyle vuruyordu.. gayet kafs kafaya güzel bir dövüş okuyorduk.

Işte aradığım yorum. KorsanFan sadakatini takdir ediyor.

I'm glad you're still as cocky as ever Strawhat! When both your mind and body catches up to your ability, that is what awakening means.

Doğrusu
👇
Kaido: I'm glad you're still as cocky as ever Strawhat! When both your mind and body are caught up by your ability, that is what awakening means
Nika Luffy'nin zihne nüfuz etmiş diye yorumladım. Hayırlı işler.
Yazdığım gibi çıkacak muhtemelen. Böyle olması güzel olur. Reenkarne muhabbetinden tamamen kurtuluruz bir, ikincisi de, Luffy zamanla tamamen normal kişiliğine döner.

Ben şöyle düşünüyorum: Meyve uyanışı demek; meyvenin, uykuda olan ruhunun ''uyanması'' demek oluyor. O ruh uyandığında da, kullanıcısının ruhuna baskın gelip kullanıcıyı etkileyebiliyor. Sonra yavaş yavaş kullanıcı duruma adapte oluyor ve tekrar kontrolü sağlıyor. Luffy'ye de bu oldu gibi geldi bana. Yavaş yavaş düzeliyor. Kaido da o soruyu kontrol etmek için soruyor gibime geldi. Sonrasında uyanışın nasıl olduğunu açıklıyor kendince. Ayrıca o sorudan hemen sonra Zunesha'nın panelini koymuş. Direkt olarak Joy Boy orada demiyor ama kadere falan bağlıyor muhabbeti. Yani olay tamamen meyve uyanışı ve onun çıkardığı ritimle alakalı gibi. Sadece bu kehanet işini çözemedim. Kim, nereden biliyordu, Joy Boy'un 800 yıl sonra tekrar geleceğini? Yani meyvenin 800 yıl sonra tekrar uyanacağını?

Yazdığım gibi çıkacak muhtemelen. Böyle olması güzel olur. Reenkarne muhabbetinden tamamen kurtuluruz bir, ikincisi de, Luffy zamanla tamamen normal kişiliğine döner.
Uyanış mevzusu zaten dövüşlerin sonlarına doğru ve kısa süreli olacak bir şey. Çok enerji götürüyor ve nihai hamle. Geri kalanı standart zaten.

@Tiksav Lee

Yazdıklarına katılıyorum ama bütün bu hengame Kaido için değildi. Oda efendinin Kaido sonrası için bambaşka planları var belli ki. :S

Uyanış mevzusu zaten dövüşlerin sonlarına doğru ve kısa süreli olacak bir şey. Çok enerji götürüyor ve nihai hamle. Geri kalanı standart zaten.
Kısa süre de olsa, kişiliğinin değişmesini istemem. Gerçi kişiliği değişmese bile uyanışının verdiği saçma güçler ve Kaido dövüşünü soktuğu şu durum seriyi mahvetti. :/

Oda şuan karşımda olsa neden Ryou Haki'den vazgeçtiğini sorardım.

Oda, bu arcta Luffy'nin Kaido'yu yenmesini uyanışa değil Ryou Haki'ye bağlayacaktı.Ancak ne oldu bilinmez Luffy'nin bu power-uppını kullandırtmaktan vazgeçti.

Hayalimde Luffy'nin Ryou Haki ile Kaido'yu indirmesi vardı.Büyük bir ihtimal Ryou Hakili teknik Luffy'nin belkide son göreceğimiz tekniğinde kullanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık