Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido hala son kozunu oynamadı . Lucci gibi bir son dakika tekniği mi olacak merak ediyorum. Luffy bu yüzden Gear 4 geçmiyor diyordum

Kaidoyu son kozunu oynamaya zorladı ama tepki gelmeyince Gear 4 snake Man e geçmek zorunda kaldı Luffy belki zorlarim diye ...Artık Söz Kaido da bu hafta bakalım cebinden ne çıkaracak

Hahaha "Dayak arsız Dof" lafımı Croc'a diyor, bir de özenmekten bahsedersin. Ahhh MW ne olacak senin bu halin? :D

Dayak arsizi budur bak. Dişler yok, bir yandan dövüyorlar, dövdükce de gülüyor... :D
Yanlış söylemişim.Bundan günde 3 öğün yemeden yeni bir güne başlayamaz. :) Senin dayak arsızı lafın yüzünden söylemedim cidden öyle olduğu için diyorum Alabasta ve Mf savaşında tokada doymaması gösterdi bunu.Önceden dayak yemeyi çok seviyor demiştim galiba bu sefer böyle bir tabir kullandım. :D

Yanlış söylemişim.Bundan günde 3 öğün yemeden yeni bir güne başlayamaz. :) Senin dayak arsızı lafın yüzünden söylemedim cidden öyle olduğu için diyorum Alabasta ve Mf savaşında tokada doymaması gösterdi bunu.Önceden dayak yemeyi çok seviyor demiştim galiba bu sefer böyle bir tabir kullandım. :D
Croc kimden dayak yese ona yardım ediyor. Dayaktan keyif aldığına başka delil lazım mı :hhh:

MF de Jozu'nun arkadan gelip attığı yumruk dışında adamın aldığı bir çizik bile yok. Dof bile o kadar arkada kalip kaşı gözü çizdirdi. Croc dediğin kişi tek başına herkes ile düşman olduğu savaşa gelmiş, sonra da elini kolunu salllayarak çıkıp gitmiş biri. Sen Dof'un attığım tipine ve korkaklıklarını unutmuşsun belli ki. :D

İlla liste yaptıracaksın bana... :D

MF de Jozu'nun arkadan gelip attığı yumruk dışında adamın aldığı bir çizik bile yok. Dof bile o kadar arkada kalip kaşı gözü çizdirdi. Croc dediğin kişi tek başına herkes ile düşman olduğu savaşa gelmiş, sonra da elini kolunu salllayarak çıkıp gitmiş biri. Sen Dof'un attığım tipine ve korkaklıklarını unutmuşsun belli ki. :D

İlla liste yaptıracaksın bana... :D
Doffy seninkinin nankörce yüzüne attığı Sables’tan çizik almıştır alsa alsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık