Gördük ama bazı hater ve karakteri sevmeyen arkadaşlar "Zoan uyanışı yoktur. Crocodile sallamış, uydurmuş" falan diyordu...İmpel Down'da görmedik mi zaten?
Gördük ama bazı hater ve karakteri sevmeyen arkadaşlar "Zoan uyanışı yoktur. Crocodile sallamış, uydurmuş" falan diyordu...İmpel Down'da görmedik mi zaten?
Dövüşün ortasında Linlin geçmişine dönse hoşuna gider mi onu de hele!?Doğruysa muhteşem bir gelişme. Uyanış ve/veya G5 yolda demektir bu. Haydi aslanim bir G5 de de Oda iki hafta ara versin, burada düz duvara tırmanalım.
Çok içerlemişsin belli.Gördük ama bazı hater ve karakteri sevmeyen arkadaşlar "Zoan uyanışı yoktur. Crocodile sallamış, uydurmuş" falan diyordu...
Yameteee bugün kandilDövüşün ortasında Linlin geçmişine dönse hoşuna gider mi onu de hele!?
Yok icerlenmedim, sadece o arkadaşların şimdi ne diyeceklerini merak ediyorum. "Croc bunu bilmez, öncesinde uyanış gerçekleştirmiş kimseyle karşılaşmamıştır" deniliyordu...Çok içerlemişsin belli.![]()
Croco görmüş geçirmiş bir kadın. Bilmediği şey azdırYok icerlenmedim, sadece o arkadaşların şimdi ne diyeceklerini merak ediyorum. "Croc bunu bilmez, öncesinde uyanış gerçekleştirmiş kimseyle karşılaşmamıştır" deniliyordu...![]()
Peki Croco bu teoriyi Impel Downda uyanmış zoanlardan dayak yiye yiye mi yazmişCrocodile-sama yine yanilmadı, işte size zoan uyanışı.
"Crocodile boş yapmış. Zoan uyanışı yok" diyen arkadaşları sahneye alalım...![]()
Kendini banla, seni sana şikayet ediyorum.Croco görmüş geçirmiş bir kadın. Bilmediği şey azdır![]()
Hikayecilerden biri de geldi...Peki Croco bu teoriyi Impel Downda uyanmış zoanlardan dayak yiye yiye mi yazmiş![]()
Onlar kim diyecektim kiiii altta cevaplarını buldumGördük ama bazı hater ve karakteri sevmeyen arkadaşlar "Zoan uyanışı yoktur. Crocodile sallamış, uydurmuş" falan diyordu...
Başkaları var da şimdi söylemeye gerek yok. Onlar kendini biliyor...Onlar kim diyecektim kiiii altta cevaplarını buldum![]()