Üye silindi 7717
Kolpacı Redon gif atmış yine. Şaşırmalı bir gif.
Ananın hakisi milleti bayıltırken Usopp "bu benim hakim" diye milleti trolleyebilecek kadar rahattı. Kaido'nun hakisiyle şifalı banyo yapar Usopp cildine iyi gelir diyeO savaşın başında usop haki den bayılıyor. Bak tek cümle...
Yanlış söylemişim.Bundan günde 3 öğün yemeden yeni bir güne başlayamaz.Hahaha "Dayak arsız Dof" lafımı Croc'a diyor, bir de özenmekten bahsedersin. Ahhh MW ne olacak senin bu halin?
Dayak arsizi budur bak. Dişler yok, bir yandan dövüyorlar, dövdükce de gülüyor...
![]()
Nasıl bir değişme oldu ki ?@RedTeroR
Orjinal çeviri tartışmamıza açıklık getirdi. Bu çeviri tamamen son G4'unu ifade ediyor. Hatta nihai g4 formum der gibi olmuş. G4 burada bitti. Daha başka G4 gelmeyecek. Elinde sakladığı bir koz gibi de yok gibi duruyor.
Croc kimden dayak yese ona yardım ediyor. Dayaktan keyif aldığına başka delil lazım mıYanlış söylemişim.Bundan günde 3 öğün yemeden yeni bir güne başlayamaz.Senin dayak arsızı lafın yüzünden söylemedim cidden öyle olduğu için diyorum Alabasta ve Mf savaşında tokada doymaması gösterdi bunu.Önceden dayak yemeyi çok seviyor demiştim galiba bu sefer böyle bir tabir kullandım.
![]()
MF de Jozu'nun arkadan gelip attığı yumruk dışında adamın aldığı bir çizik bile yok. Dof bile o kadar arkada kalip kaşı gözü çizdirdi. Croc dediğin kişi tek başına herkes ile düşman olduğu savaşa gelmiş, sonra da elini kolunu salllayarak çıkıp gitmiş biri. Sen Dof'un attığım tipine ve korkaklıklarını unutmuşsun belli ki.Yanlış söylemişim.Bundan günde 3 öğün yemeden yeni bir güne başlayamaz.Senin dayak arsızı lafın yüzünden söylemedim cidden öyle olduğu için diyorum Alabasta ve Mf savaşında tokada doymaması gösterdi bunu.Önceden dayak yemeyi çok seviyor demiştim galiba bu sefer böyle bir tabir kullandım.
![]()
Doffy seninkinin nankörce yüzüne attığı Sables’tan çizik almıştır alsa alsa.MF de Jozu'nun arkadan gelip attığı yumruk dışında adamın aldığı bir çizik bile yok. Dof bile o kadar arkada kalip kaşı gözü çizdirdi. Croc dediğin kişi tek başına herkes ile düşman olduğu savaşa gelmiş, sonra da elini kolunu salllayarak çıkıp gitmiş biri. Sen Dof'un attığım tipine ve korkaklıklarını unutmuşsun belli ki.
İlla liste yaptıracaksın bana...![]()
Almasaymış orada ne arıyormuş andaval sormak lazım.Doffy seninkinin nankörce yüzüne attığı Sables’tan çizik almıştır alsa alsa.