Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy net bi şekilde bu benim son g4'üm diyor g4'ün başka bi şekli yok gibi bundan sonrası ya uyanış yada g5. Bu bölümün sonunda uyanış veya g5 görmessek kaido g4'le inecek gibi

Valla Jinbei ağzını açtığı anda tokatlıyorlardı. Croco dayak yememek için abi çektiyse bilemem. Sever öyle yağcılığı :)

Hikayeciliğe başladın yine, bu kadar kafandan hikaye yazana kadar Jinbe'yi neden dövdüklerine bir baksaydin ya. Shichi olarak savaşa gitmiyor diye ona bu muamele yapılıyordu. Bu tip şeyler anca bu karakterleri kışkırtır etkilemez, ortada zaten her şey.

Onun dışında sen Croc'u Dof sanıyorsun heralde senin kafa yine oraya gitmiş. Fuji bana yardım etseydi böyle olmazdı diyen o, ben Croc'un bu zamana kadar 1 kişiye yalakalık yaptığını görmedim. Sen tabi seriyi kendi kafanda yazdığın için görmüş olabilirsin. :D

Cehennem'in sıcak suyuna sokulmuş adamlar çıtları çıkmamış senin anlattığın hikayelere bak... :S

@RedTeroR

Orjinal çeviri tartışmamıza açıklık getirdi. Bu çeviri tamamen son G4'unu ifade ediyor. Hatta nihai g4 formum der gibi olmuş. G4 burada bitti. Daha başka G4 gelmeyecek. Elinde sakladığı bir koz da yok gibi duruyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık