Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OPde hızın cidden bir önemi yok, sebebi yavaş olmaları felan da değil dövüş mekaniği yüzünden. OP dövüş mekaniğini açıklıyorum;

A karakteri; Vuruyorum bak
A karakteri; Vurdum sıra sende
B karakteri; Vuruyorum kardeşim helal et
B karakteri; Vurdum sıra sende
Böyle devam ediyor

Başlangıçta bir iki saldırıdan sıyrılıp kaçsalar da olay bir noktadan sonra sıralı yumruklaşmaya dönüyor her zaman.
 
Croc işine girmiyorum bunu istersen farklı konuda tartışırız.

İşine gelince Sanji elleri kelepçeli, şöyle böyle diye sayfa atıyorsun. İşine gelince ''bacak kesme'' olayını atıyorsun. Bu ikisi bir mi? Böyle görüyorsan boşa tartışıyoruz cidden seninle.

Birinde tamamen ölecek ya da bacaklarını kesip kurtulma ihtimalini kullanacak. Diğerinde ise böyle bir ''ölüm'' olayı söz konusu değil. Yine öyle ki adamın mesleği ''aşcılık'' bu noktada ellerini bile başka bir şey yapmak için kullanmayan birinden bahsediyoruz. Sanji'nin saçma yerlerde saçma eleştirilerde yapılması aşırı komik. Bunun ''Bu adam tayfayı bıraktı gitti'' olayında da yapıldı zamanında. ''Peki neden gitti?'' olayını tartışan ve bunu '' görmek isteyen'' çok az kişi oldu.

Sen şimdi gelmişsin Zoro şöyle yaptı hayaller karşısında böyle dedi hayaller karşısında. Sanji'nin daha tayfayı tanımadığı zamanlarda ''Hayalinden vazgeç'' demesine laf ediliyor. Ne diyecekti? Her ''benim hayalim şu-bu'' diyene ''Sen yaparsın yiğidim, bunun peşinden git'' mi diyecekti? Hadi Sanji tayfa ile zaman geçirmiş olsa ve bunu dese haklısınız derim. Fakat tanımadığı insanlara karşı ne demesini bekliyorsunuz? Zoro da Mihawk'ın önünde diz çöküp hayalini ve gurunu bir kenara bıraktı Luffy için gömelim o zaman onu da bu yüzden. Hiç ''Luffy için bıraktı, tayfanın güçlenmesini düşündü'' demeyelim işimize geleni konuşalım. Sanji de 2 yıl bu sebepten Okama adasında kaldı, ''Kendi istemiştir zaten orada kalmayı gitmek istese başka yerde de o kadar gelişebilirdi'' diyip kendi fikirlerimizi ortaya koyalım. Siz olayın derinliğine sadece ''Zoro fanı'' olarak bakıyorsunuz.

Bak Rayleigh de Roger'a onun sözleri sonrası ne diyor bakalım...


Sizin kafanızda adam gömmeye kalsak Rayleigh'i şu sözler sonrası yerden yere vurmamız gerekir...
Zoro'nun bacak kesmesi ile Sanji'nin elleri neden bir değilmiş yav...? Sanji elsiz Aşçılık yapamayacak ama Zoro bacaksız KK olacak öyle mi...? gerçekten karşılaştırmam saçmaymış...
ksksks

Ayrıca Luffy ve Zoro da birbirlerini tam tanımazken birbirlerinin hayallerine vazgeç bilmem ne demediler. Biri gülerek "KK mi heh büyük konuştun he" diyor. Diğeri "En güçlü kılıç ustası demek he, daha azı beni küçük gösterirdi" diyor. Ondan sonra da birbirlerinden bir an bile şüphe duymuyorlar.

Ray ne demiş Allah aşkına ya... Zerre tanımadığı adama sadece "kaybol" demiş gayet normal. Sanki Zoro vs Mihawk olayları gibi Karşısın da bir irade örneği görüp "Aptal hayallerinden vazgeç" mi demiş...? Çok güzel örnek gerçekten... :D
 
Bence Sanji kral hakisi kullanmamıştır.
Lakin bunun Judge'un bakış açısıyla bakmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Judge kesinlikle Kral hakisi'nin var olduğunu biliyordur. Ki bu durumların karşısında eşitleyebilecek güç de modifikasyon etmiştir. Çünkü yenilmez bir vücut yapacaksan en güçlüleri de yenebilecek avantajlar yaratmalısın. Judge, kral hakisi ile eşit bir varyant çıkarmış olabilir.
 
Sanji thriler bark ta ve Wano da bence çok yüksek bir iradesi olduğunu gösterdi kh çıkması mantıklı Sanji dediğimiz adam sürekli olarak Zoro nun dibinde ki adam öyle yada böyle yine Zoro nun bir tık gerisinde duracak biri
 
Hız = Çöp
Sizin kadar ben de seriyi takip ettim.

Ne dayanıklılık kadar, ne fiziksel güç kadar ne haki kadar etkisi yok. Diğer serilerle kıyaslarsak ilk andan beri söylediğim gibi op için hız = çöp
Hız sayesinde saldırılardan kaçabilirsin. Gözlem hakin ne kadar gelişmiş olursa olsun hızlı değilsen darbeden kaçamazsın, dayanıklıysan rakibine göre darbeye bir yere kadar katlanabilirsin. Karşındaki rakip içinde geçerlidir bu. Manga bize bunu gösterdi. Luffy'nin G2 saldırılarını daha kuvvetli yapan şey hızı olsa gerek çünkü tekniğin başka bir esprisi kalmıyor. Tek başına yetmiyor evet ama gücünü arttırıyor. Bazı güçler hız olmadan ve hız da bazı güçler elde edilmeden etkili olmuyor. Çöp gibi görmek bana mantıklı gelmedi.
 
Bence Sanji kral hakisi kullanmamıştır.
Lakin bunun Judge'un bakış açısıyla bakmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Judge kesinlikle Kral hakisi'nin var olduğunu biliyordur. Ki bu durumların karşısında eşitleyebilecek güç de modifikasyon etmiştir. Çünkü yenilmez bir vücut yapacaksan en güçlüleri de yenebilecek avantajlar yaratmalısın. Judge, kral hakisi ile eşit bir varyant çıkarmış olabilir.
Judge'ın çalışmalarının çok değerli olduğunu Sanji üzerinden bizzat göreceğiz zaten ama ben Judge'ın çalışmalarının Vegapunk'tan araklanmış olduğunu düşünüyorum. Şu denizcilerin yeni silahının genlerle ilgili olduğunu düşünüyorum ve şuan buna temel atılıyor gibi.

Kral haki konusuna gelince Sanji'de illa çıkacaktır. Bu bölümde çıkmayacak tabiki yada en azından bilinçli kullanım görmemiz imkansız bunu kimse beklemesin ama seri sonunda çıkacaktır, işte burda senin dediğin noktaya değinmek istiyorum. Diyorsun ya "gen olayı kral hakiye karşı çıkartılmıştır" diye, bu bakış açısı benim hoşuma gitti ve Sanji'nin kral hakisine yönelik senaryomu da desteklediğini gördüm. Sanji'ye iki güçlendirme verildi biri suit birisi bu gen. Suiti kırdığına göre genleri de bastıracak olabilir ve ben sanjinin genlerini bastırırken gösterdiği iradeyle kral hakisini uyandıracağını düşünüyorum suit kırıldığından beridir. Eğer genler kral haki kadar güçlüyse Sanji'de aynı anda bu iki güçlendirmenin olması muhtemel değil, genleri bastırıp kral hakiye geçebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık