Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçmalık olan yerin göstersene. Her şeyi geçtim senin Croco için yazdıklarını da biliyoruz... bir gün saçmalık dedik mi...? :D
Croc işine girmiyorum bunu istersen farklı konuda tartışırız.

İşine gelince Sanji elleri kelepçeli, şöyle böyle diye sayfa atıyorsun. İşine gelince ''bacak kesme'' olayını atıyorsun. Bu ikisi bir mi? Böyle görüyorsan boşa tartışıyoruz cidden seninle.

Birinde tamamen ölecek ya da bacaklarını kesip kurtulma ihtimalini kullanacak. Diğerinde ise böyle bir ''ölüm'' olayı söz konusu değil. Yine öyle ki adamın mesleği ''aşcılık'' bu noktada ellerini bile başka bir şey yapmak için kullanmayan birinden bahsediyoruz. Sanji'nin saçma yerlerde saçma eleştirilerde yapılması aşırı komik. Bunun ''Bu adam tayfayı bıraktı gitti'' olayında da yapıldı zamanında. ''Peki neden gitti?'' olayını tartışan ve bunu '' görmek isteyen'' çok az kişi oldu.

Sen şimdi gelmişsin Zoro şöyle yaptı hayaller karşısında böyle dedi hayaller karşısında. Sanji'nin daha tayfayı tanımadığı zamanlarda ''Hayalinden vazgeç'' demesine laf ediliyor. Ne diyecekti? Her ''benim hayalim şu-bu'' diyene ''Sen yaparsın yiğidim, bunun peşinden git'' mi diyecekti? Hadi Sanji tayfa ile zaman geçirmiş olsa ve bunu dese haklısınız derim. Fakat tanımadığı insanlara karşı ne demesini bekliyorsunuz? Zoro da Mihawk'ın önünde diz çöküp hayalini ve gurunu bir kenara bıraktı Luffy için gömelim o zaman onu da bu yüzden. Hiç ''Luffy için bıraktı, tayfanın güçlenmesini düşündü'' demeyelim işimize geleni konuşalım. Sanji de 2 yıl bu sebepten Okama adasında kaldı, ''Kendi istemiştir zaten orada kalmayı gitmek istese başka yerde de o kadar gelişebilirdi'' diyip kendi fikirlerimizi ortaya koyalım. Siz olayın derinliğine sadece ''Zoro fanı'' olarak bakıyorsunuz.

Bak Rayleigh de Roger'a onun sözleri sonrası ne diyor bakalım...


Sizin kafanızda adam gömmeye kalsak Rayleigh'i şu sözler sonrası yerden yere vurmamız gerekir...
 
Geçen hafta kendisi de söylemişti "zoroyu seviyorum ama bazen bazı fanlarına (bu sen oluyosun sanırım @RedTeroR :D) misilleme yapıyorum" diye. Alpa zaten böyle hakkını verdiği için sevilmiyor mu? Şurda görüyorum bazıları 3-5 mesaj atıyor ama insanın cevap veresi gelmiyor, bu adam her ortamda Zoro'ya yürüyor ama hep cevap alıyor. Aynısı aynı şeyi yapan Zoro hayranları içinde geçerli. Haklıya hakkını verdikten sonra goygoyunu yapmak için eğlencesi.
Ben bunu bildiğim için zaten Alpa ile gülerek konuşuyorum. Karşılıklı misillemeler hep oluyor. Hatta bazen güzel oluyor. Eğlencesine yapılan her şeye saygım sonsuz zaten... :D
 
Sana 2 kere katılıyorum :) İlk katıldığım nokta yapmış olduğun tespitin, ikinci katıldığım nokta gülmekten :flaugh: tartışma çıkarmak değil amacım, tercihine saygı duyarım.
Teşekkürler.
Luffy nin tüm seri boyunca açık bir şekilde tüm tayfa üyelerinden güçlü olduğu gösterilmedi mi ? yanlış manga yı mı okudum
Aynen kral. Arada gözün başka manga kaymış senin. Bir daha bak istersen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık