Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca ana o metallere ruh yedirip kidin içinden geçmezse ben de bir şey bilmiyorum. Kid sonra ne yapacak? Nasıl kontrol edecek o metalleri?
 
Mr 2 Bon Kurei meyvesinin işe yaraması için dokunması gerekiyordu
Yanlış mı gördüm acaba Kid'de karşısındaki kişiyi mıknatısa çevirmek için dokunması gerekiyor galiba (bu biraz sıkıntılı bir durum):artiz:
 
Peros ve Katakuri ile birlikte tayfanın en işe yarar adamı.
Minklere nasıl hayvan olunur gösterecek şimdi.

Aha benim gibi bir Randolf fanı daha. Linlin'den sonraki favori Wholecake karakterimdi be. :utan: Crane de gelmiş midir acaba?
Ben fanı değilim de sevmiştim tarzını. :D Anlamadığım bunu neden çizmiş Oda. Karşısındaki Mink baltayı ona doğru tutmuş gibi duruyor. Acaba Mom korsanları mı geldi adaya ama gelseler Oda kesin şekilli şukullu çizerdi bunları.
 
Apoo ve drake konuşmaları güzeldi ama beni heyecanlandırmadı. Umarım drake ileriki bölümlerde boş konuşma lan diyip girişir apoo'ya.
Law'ın uyanışını çok beğendim. Haki eksiğini kapatabilecek bir uyanış. Ama Kid'in meyvesinin Luffynin meyvesi gibi haki ile desteklenmesi gerekiyor. Bölüm güzeldi. Şu bölümde kinemon kanjuro ve kiku'nun öldüğünü öğrenseydik efsane olurdu. Israrla öldürmüyor oluşu seriye zarar veriyor bence.
BigMom'ın bu saldorılarla düşeceğini sanmıyorum. Bir kez yapabiliyorlarmış bu saldırıları. Uyanış kozu da bitti. Ya BigMom'a zayıflatma gelicek, ya Kid - Law'a güçlendirme ya da Big Mom düşmeyecek. Bu saldırılarda hayatta kalmak için çok fazla haki kullanmış ve haki zırhını bir müddet kullanamayacak olsa o zaman yenilebilir. Ya da Kid - Law ileri seviye bir haki türünü kullanmalı. Eğitimsiz kullanılabilecek birşey değil normalde ama luffy dövüşürken ileri seviye silahlanmayı, kaido ve Big Mom'dan ileri seviye kral hakiyi gördüler. Yatkınlıkları bu ikisinden birineyse gördüklerinde çözme ihtimalleri var. Çünkü luffy kaidodan görerek ileri seviye kral hakiyi anlamıştı. Ama silahlanma için eğitime ihtiyaç duymuştu. Ya da ileri seviye haki kullanabilen biri dövüle destek olarak gelecek ki bu kişi ihtimal olarak en fazla marco gözüküyor. Tercihim desteksiz yenmeleri yönünde olur.
 
Bence kendini mıknatısa çevirdi... Yoksa neden Law'dan yardım alsın ki ?
E bu da biraz garip değil mi, mıknatıs neredeyse çekilen şey onu takip eder, Kid mıknatıssa her türlü demir yığınlarının kendisini takip etmesi gerekirdi
Sahnenin birinde Kid elini Big Mom'a uzatıyordu yanlış anlamadıysam o sahneyi mıknatısa çevrilen Big Mom olsa gerek
 
Ben hala bu yonkolar nasıl düşecek diye düşünüyorsam,içimde hala heyecan,merak varsa bu Oda'nın başarısıdır.Başından sonuna kadar mükemmel ve doğru işliyor arci ,ivme her bölüm artıyor.Mukemmel bölümler bizi bekliyor.Daha bu dövüşlerin epic kısmına gelmedik.O kısımlara geldimizde hepimiz coşariz artık.
 
Wanodan itibaren sadece spoilerlara baktım seriyi 2 sene sonrası itibariyle bütün okuyacağım. Artık wanoda kötü değil toplu okuyunca falan argümani bakalım ne kadar doğruymuş
 
Kid ve Law'un dediklerine göre kullandıkları bu teknikler tek seferlik, tekniklerin harcadığı enerji çok fazla olduğundan ölüm kalım durumu hariç kullanmamak lazım. Koca Ana yenilmediyse, geçmiş olsun.
Bu manyetizmanin onigashimadaki bombaları çekme ihtimali var mıdır sence?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık