Tam senlik bir yorum,Apo ile Zoro'yu aynı cümle içinde bile kullanmaman gerek.Zoro Apoo'yu yenememiş.
Tam senlik bir yorum,Apo ile Zoro'yu aynı cümle içinde bile kullanmaman gerek.Zoro Apoo'yu yenememiş.
Peros'a p.up lazım diyen sen tabi ki ben olacak değilim xd.Aynen üzerine yonko tanklayan Bege,Pedro,yonko uçuran Jinbei falan geldiği taktirde bunlardan sıyrılıp Luffy'yi falan yakalamak basit iş sorma xd.Akainu yapınca müko olur ama değil mi xd.Sanji haterlığının konuyla ne alakası var. Kim sanji hater'ı bu arada? Ben mi:d
Ne uğraşmak ne uğraşmak ama. Jinbei moçisini ıslatınca dudaklarını ısırıyordu Kata:d
Evet. Bu haliyle Peros alabileceğine dair mıskal bir şey göstermedi adam. Bunu dedim diye mi hater oldum şimdi:dPeros'a p.up lazım diyen sen tabi ki ben olacak değilim xd.Aynen üzerine yonko tanklayan Bege,Pedro,yonko uçuran Jinbei falan geldiği taktirde bunlardan sıyrılıp Luffy'yi falan yakalamak basit iş sorma xd.Akainu yapınca müko olur ama değil mi xd.
King'in gagayı yamultmuş adamın Peros'u alabileceğine inanmamak seni haterdan başka bir şey yapmaz kekom xd.Valla işimize gelince ne güzel adlar yakıştırıyoruz benden iyi bilirsin ama sen xd.Saka bir hafta uğraşsa Marco'yu indiremez mi o yüzden mi Akainu 4 tanesini sololar diyordun.Hatlar mı karıştı ? Evrenler mi değişti reis ne oldu gözünü seveyim Marco'nun featleri Kata'dan iyi bu arada.Ben aksini söylemedim.Ha ama bu King'e yaptığını Kata'ya yapabilir anlamına gelmiyor.Evet. Bu haliyle Peros alabileceğine dair mıskal bir şey göstermedi adam. Bunu dedim diye mi hater oldum şimdi:d
Yonko tanklayan, yonko uçuran, mhhhhhhhhhh muazzam ön adlar bunlarkalsjflasd
Saka bir hafta uğraşsa Marco'yu indiremez bu arada:d Beni başkaları ile karıştırıyorsun sanırım canım kardeşim.