Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne king de ne de queen de ciddi bir hasar yok. marco ikisini de tutuyor. ikisini de yenmiş değil. bu bölüm marco'yu parlattı ve bence sağ kol seviyesi olduğunu gösterdi. bir sonraki bölüm de kingi parlatır. bence tüm sağ kollar aşağı yukarı denk. sadece king henüz sağ kolluk bir şey yapmadı.
Queen in ağzından kan kusturdu bence orada sağlam hasar vermiştir. Kinge olan saldırısından sonraki King in hali tam anlaşılır değil ama King saldırıyı yemeden önce baya şaşkın, kıpırdayamıyor bile. İkisinden bariz üstün. Hele sadece King ile 1vs 1 olsa çok daha rahat olurdu. İkisini bu kadar kısa sürede yenmesi için zaten en az yonkou gücü seviyede olması lazım. Belki Kaido bile bu kısa sürede yenemez ikisini. Aynı seviyenin adamlarının savaşlarının günlerce sürdüğünü de göz önüne alırsak ( akainu aokiji 10 gün Beyazsakal Roger 3 gün) Marco net olarak sağ kol üstü seviyededir.
 
Wano kayroseki diyarı. Marco'nun meyve gücünün ortadan kalkması bir anlık hatasına bakar. O yüzden yanına mutlaka bir yardımcı lazım. O da büyük ihtimal Sanji.
 
Önüne gelen cero atıyor resmen. Antik zoan olmak varmış bu devirde. Tepeye çıkıp arka arkaya atsalar samuraylar şimdiye Çiçek Başkenti mezarlığını süslüyor olurdu.
 
Bence önemli. Arada çok fark olduğunu sanmam. Queen Kinge yakın güçtedir.
Olabilir de hiçbir 2.adam ile 1.adam arasında çok yakın bir güç dengesi yok aşağı yukarı.Marco-Jozu,Kata-Smoothie gibi.King ile Queen belki bir istisna olabilir belki tabi.Gerçi birbirlerine yakın gibi duruyorlar zaten mangada da.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık