Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vergo marineford savaşında herhangi bir karede gözüktü mü ? Savaşa katılmamıştı değil mi ? Arkadaşla tartışırken kafamıza takıldı daha sonradan öyle bir ayrıntı yakalandığını hatırlamıyorum.
 
Kardeşim selamlar, bu kısım biraz düşündürücü oldu, bu kısmı biraz açıklayabilir misin desem ne diyebilirsin.
Kizaru meyvesine tam hakim değil anlamı çıkar mı, yoksa e yani o kadar hızdan sonra o olsun mu?
Umarım meramımı anlatabilmişimdir :)
Borsalino ile alakası yok. Kim yerse yesin sonuç aynı olurdu. Çok hızlı hareket ettiği için istediği mesafede duramama ihtimali var. Bu yüzden uzun mesafelerde kendini yansıtarak giderken, kısa mesafede direkt ışınlanıyor.

Vergo marineford savaşında herhangi bir karede gözüktü mü ? Savaşa katılmamıştı değil mi ? Arkadaşla tartışırken kafamıza takıldı daha sonradan öyle bir ayrıntı yakalandığını hatırlamıyorum.
Hayır, görünmedi. Yeni Dünya'da karşımıza çıkan önemli Denizciler'den Issho, Vergo, Maynard ve Yarisugi savaşta yoktular.
 
Bir de gecenlerde arkadasim soyledi ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilmiyorum ama oda ileride sabo nun ortaya cikacagini soyledi mi ? ya da oyle birseyler soyledi mi ?
 
smoker bir soruda sana deniz taşından yapılan bir kurşunun şeytan meyvesi kullanıcılarını etkilemesi sorulmuştu
sende bunun olmayacağını söylemiştin Z filmiyle bu bilginin yanlış olduğunu söyleyebilir miyiz?
 
arkadasin sorusuna ithafen, bu kairoseki yi yapmak cok mu zor ? yani ne bileyim eger oyle birsey varsa mermi yapımı gibi versinler bütün donanmaya normal kursun yerine kullansinlar. Normal denizciler sopa unsuru olmaktan cikar belki bi nebze o zaman :)
 
slm Smoker sanırım karakter özelliklerini çevirme işine ara verdin talep yok diye bence güzel bir çalışmaydı eline sağlık bide bu film Z'nin karakterlerinin özelliklerini çevirecek misin. tşk.

bide bu "end point" hakkında net bir bilgi varmı. yok edilince nasıl bir etkisi olacakmış filmde tam anlatmışlar ama ing. iyi değil tam kavrayamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık