Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Attack on Titan

Manganın sonu hakkında


  • Kullanılan toplam oy
    112
Son sayfada ki o son kare doğru mu ? İnş arkadaki Ymir miydi neydi Mikasayı deşer. Görmez olaydım o vıcık saçma sahneyi ulan o kadar dev falan var. Sözün bittiği yer. Püüüğğğğğğğğp ulan ölsün de böyle olmasaydı yiğidolar meydan da dövüşüyordu ne güzel.
 
Ya herkes ölecekti ya Eren ölecekti. Başka bir final düşünen var mıydı ki ? He hızlı gitti deniliyor ama bu zaten serinin uzatılmış hali. 12 ya da 16 bölüm uzatıldı seri daha erken bitecekti normalde. Bir noktada hepten yavaşladığına karar verdi galiba o yüzden üç bölümdür tabakhaneye yetiştirmeye çalışyordu.
Epic bir Levi vs Eren le bitmesini isteyenleri vesaire anlayabiliyorum. Ama bu serinin olayı karakterlerin çoğunun pisi pisine ölmesi. Yok öyle herkese efsane ölümler.

Not: Hange spor :( :(
 
Bu arada seri mutlu sonla kesinlikle bitmedi. Sadece bazı olaylar çok aceleye geldi, o kadarcık da olsun.

Eren şerefsizi kazanmadığı için ayrıca mutluyum. Puştu daha ilk gördüğüm anda sevmemiştim. Şerefsiz, bencil yüzünden dünya neler çekti. Küfür serbest olsa daha neler yazacağım ona, Shinji şerefsiziyle en sevmediğim kurgusal karakterlerin başında geliyorsun. :/ Dostlarım yaşasın dedin durdun, çoğunu yaktın lan şerefsiz pezevenk!

Eren kazansaydı daha tatlı olurdu da bu bitiriş de fena değil. Yürek burkan cinsten üstelik.
''Vaktiyle bir Eren Yeager varmış'' var olsun.
Ah ulan ah. Keşke Bleach ve Naruto'da böyle bitebilseydi. :( İki tane atom bombası yiyen bir ülkede yetişen birisi, daha barışçıl bir yolla gittiği için kızamam.

Yıldırılmıştır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık