Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İleride Luffy'den Görebileceğimiz Teknikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zamandır konu açmıyodum konu açmayı özlemişim :D

Her neyse arkadaşlar şimdi aklımda bi soru var: Luffy Doflamingo'yla dövüşebilmek için teknikler geliştirebilir mi?
Eğer geliştirirse nasıl teknikler geliştirir?
Bide tahminim var :D : Luffy Arlong'la dövüşürken bi teknik yapmıştı: Gomu gomu no Ağ! (orijinal ismini hatırlayamadım şimdi)


Şimdi Luffy'nin vücudunu istediği şekle sokabilecek birisi olduğunu biliyoruz. Madem istediği şekle sokabiliyo, o zaman Doflamingo'nun iplerine benzer bir teknik yapabilir mi? Eğer elini kolunu ip kadar inceltemez derseniz de
Zamanında Zoro'nun dövüştüğü Mr.1 gibi bi tarafını inceltip haki kaplayarak bıçak gibi kullanabilir mi?


Hadi birini kesecek kadar incelemez derseniz serideki ilk düşman olan Alvida'nın büyük topuzu gibi şekiller yapıp düşmanlarına karşı o şekilde kullanabilir mi?


Hadi kolay gelsin.

Edit: Sizin de başka teknik fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz tabi :D
 
2 yıl aradan sonra gomu gomu no ufo ve şu her yerinden dumanlar çıkan haraket(ismini hatırlayamadım hordye kullandığı:bilmem:) gibi ilginç şeyler gördük kılıç olmasa da zincir gibi yada çekiç gibi şekiller alabilir luffy bu olmasa garip olur:ehe:
 
İlk dedigin teknigin adi Gomu Gomu No Tate :D

İlla ki olacaktır ilginc seyler. Ama tabii ki ufo gibi sacma seyler beklemiyorum. Sonucta ciddi bir savaş. Aklima da birsey gelmedi ne yazık ki. Ben zaten Grizzly Magnum ve snake shot i begenmemiştim. Umarim daha güzel seyler cikar ortaya.
 

Unknown

Aynen mantıklı G3 ü gördükten sonra bir tanede G4 bekliyorum aslında değişik bir mod şeklinde.Ama tekniklerini artık haki + lı bulacağı kesin hakiye dayalı şeyler olucaktır.Bu arada meyvenin zaafı keskin şeyler haki ile kaplayıp vücudunu sertleştirirse o zaafını kaldırabilir mi acaba tamamen..
 

Alpamis

Visums

Dediğin şekilde bir savunma yapabilir ama karşıdakinin hakisine de bağlı kesilip kesilmeyeceği karşısındakinin hakisi daha üstünse yine kesilir bence
 

Unknown

Visums

Dediğin şekilde bir savunma yapabilir ama karşıdakinin hakisine de bağlı kesilip kesilmeyeceği karşısındakinin hakisi daha üstünse yine kesilir bence
Konu haki değil meyvenin kendi zaafı normal bir kesme saldırısı bu diyelim ki Mihawk hakisiz bir saldırı yaptı luffy de Vücudunu sertleştirip haki ile kapladı etkisi ne olur ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık