Geniş barfiks baya baya zor bir hareket.Hayatımda bnch press yapmadım. Barfiks adamıyım ben
Geniş barfiks baya baya zor bir hareket.Hayatımda bnch press yapmadım. Barfiks adamıyım ben
1.87 - 95kİlk ay neredeyse yağ bile koymadan yedim ama o ay biraz abartıp sadece pirinç yedim sindirim sistemim düzeldikten sonra şuan daha insan gibi yiyorum.
Pirinci fazla yağlı yapmadığın sürece bence sıkıntı yok. Et ve Yumurta da eklersen diyetine protein ihtiyacını karşılarsın.
Boy ve kilonu yazsana.
Baya iyi olursun bi 6 ayda1.87 - 95k
Program ve beslenme iyi olursa olurum. O da spor salonunda ki bana yardımcı olacak arkadaşta.Baya iyi olursun bi 6 ayda
Kilon ve boyun çok iyi biraz zayıflayıp kas eklemen yeterli olur.Program ve beslenme iyi olursa olurum. O da spor salonunda ki bana yardımcı olacak arkadaşta.
Sen askere gitmeyecek misin zaten nereden çıktı bu spor telaşı böyle1.87 - 95k
ayrıca ilk ay sadece pirinç derken tam anlayamadım. Kahvaltı vs filan yapmadın varsayıyorum.
Sıkılıyorum keko. İşten gelince yapacak hiç bir şeyim yok şuan.Sen askere gitmeyecek misin zaten nereden çıktı bu spor telaşı böyle
Bakıcam biraz motiveyim şu aralarKilon ve boyun çok iyi biraz zayıflayıp kas eklemen yeterli olur.
Youtube'dan falan da bulabilirsin program.
Ben 1.85, 82 kiloyum, 80 olmaya çalışıyorum.
Hayırdır Reis, ciddi bir şey değildir umarım.Şuan kıskandım sizi, 1,5 aydır sporun ssini yapamıyorum, inş yarın hstaneye gidip iyileşince başlarım. Ama ben sizin gibi sağlıklı beslenmeye o kadar takılmıyorum. hele 1,5 ayda anasını ağlattım yemeğin. Bayramda baklavalar vb. bitmedi.