Göz var nizam varBence aynen böyle oldu
Göz var nizam varBence aynen böyle oldu
Yeşilsiz yapamazsın sen. Sabahtan beri dilinden düşüremedin. Zoromcu yang kesime, tek yetersin Yin reis.Bu bölüm yeşili gömesim bile yok.Uzun zaman sonra bizimkileri ortak aksiyonda çizmesi daha çok hoşuma gitti.
Feyk atıyorum zatenYeşilsiz yapamazsın sen. Sabahtan beri dilinden düşüremedin. Zoromcu yang kesime, tek yetersin Yin reis.
Balıkadam adasında ve picayla kapışırkende takmıştı ancak fazla zorlanmadı. Genelde son savaşta takıyor. henüz bandana için erken ama wanoda rakibi kim olursa olsun bandana taktırırlar zoroyaKyoshiro ne kadar güçlü bilmiyorum ama zoro'ya bandanasını takdıramadığna göre zoro zorlanıyo demem bu adam ne zaman zorlansa o bandana takılır.
Öncelikle hoş bulduk. Sanji anca hayalini kurar Roronoa Zoro gerçekleştirir bunu bir örneği daha görmüş olduk. Seri boyunca Sanji'yi hep dumur etti Zoro. Bu sahne onlardan sadece birisi. Muhtemelen Zoro kızı kapmıyor kızın çiziliş şeklinden çıkardığım kadarıyla kız Zoro'yu kapıyor.@Yubashiri-sama Seni görmüşken sorayım hoşgeldin bu arada. Zoro’nun kızı kapıp kaçması sonrası Sanji’nin dumur olması sahnesi hakkında neler düşünüyorsun ?
Konuyu saptırma. Bandana takınca daha ciddi oluyor anlamında söyledim eğer bana diyorsanBandana Zoro'ya power.up'mu sağlıyor? Cidden power up sağladıgini bilmiyordum.
Sana mı laf dedim ben? Adın gecmedigi yere niye "ben mi" diye atliyorsun?Konuyu saptırma. Bandana takınca daha ciddi oluyor anlamında söyledim eğer bana diyorsan
bu aralar alınganım ya neyseSana mı laf dedim ben? Adın gecmedigi yere niye "ben mi" diye atliyorsun?
Eger kendine aliniyorsan senin kabahatin uzgunum.