Usopp'un yalanları gerçek oluyor. Bir de sürüp de geçerse ağlak bir forum olup çıkarsınız diye korkuyorum! :S
İlk kez bölüm isminin tekrarladığını görüyorum. Bir kere daha vardı diye anımsıyordum Smile isimli bölüm. Ve evet 766da da varmış. Biraz kurcalasam bir şeyler çıkar belki.
Dediğin bölümün kapağına bakınca hatırladım, Naruto'nun mangasının bitişine denk geliyor :T Naruto'da Usopp'un kullandığı toad oil denen naneden var, bakalım bir mucize...
(toad oil ile doğa çakrası toplaman kolaylaşıyordu, Yasu da bu yağ sayesinde çevresindeki hakiyi bedenine alacak ve bi anda turp gibi olacak)
Ayrıca o bölümde
Corazon'un istihbaratı var, Vergo ele geçirip okuyunca
burda oldukça bilgi var, ailemizin gelecek planlarını etkileyecek şeyler falan diyordu.
Kafamdaki sorular :S Tontattalıların bitki yetiştirmedeki deneyimi yüzlerce sene öncesine gidiyorsa, şu hepimizin duyduğu spekülatif teori, insanların meyveleri yaptığı geçmiş dönemle, kayıp yıllarla bi ilgileri var mı :S
Varsa bu bilgi hükümette saklıdır, öncesinde hükümet Vegapunk'a kontrol edilebilir meyve kullanıcıları yaptırmak istediyse Vegapunk tontattalılardan yardım almış mıdır :S yazılı kaynak veya doğrudan fiziksel olarak. (sonradan zaten meyve benzeri güçleri olan pasifista cyborglarını yapıyor, kontrolü daha kolay nispeten)
Vegapunk'ın ne zaman hükümetin emrine girdiği de önemli, bilmek istiyorum :S bahsedildiyse hatırlamıyorum benim hafızam iyi değildir. Şu vinsmoke kardeşlerin yapımından önce miydi sonra mıydı. Sonuçta herif dna daki kodları falan çözüp insanlara meyve benzeri güçler kazandırıyor ve ne hikmettir o güçler kazanılınca yine duygusal olarak zayıf kalıyor denekler. Belki de bu çalışmalarını gören hükümet direk alıyor bunu içeri.
Vegapunk'ın meyvesi gerçekten de başarısızlıksa CC denen malınki nedir, tam bi çöp ya :S Sonuçta Vegapunk'ın yaptığı meyveyi yiyen Momo'nun ruh hali değişince meyvesi aktif oluyor falan, bunu savunma mekanizması olarak görsek de meyvelerin ruh haline etkisine bakınca hiçbi şey olmasa da kesin bişeyler oluyor. Neler oluyor. Neyse bi 250 bölüme öğreniriz.
O bölüm japonca başka, bu latin alfabesi ile direkt SMILE diye yazılıyor .
Chapter 766 is スマイル(sumairu)
Chapter 943 is SMILE
Wano için Smile yabancı ya ondan latin harfleriyle yazılmış xD Japon muhafazakarlığını gösteriyor falan aiçsfsjd