bm meyve gücüyle poneglyph'i canlandırıp üzerinde ne yazdığını çoktan öğrenmiş olabilir. böyle bi ihtimal hala duruyor.Tamam ben ona aykırı bişi demedim ki zaten.
Poneglyph için Luffyle anlaşma yoluna gidebilir belki. Zira Robine ihtiyacı var kendisinin.
Ben BM'nin salmayacağını değil Luffy'nin gitmeyeceğini düşünüyorum daha çok. Az bir enerjisi kalsa bile direnir gitmemek için bence.Kesin bir şey dönecek eminim ya canlı dönecekleri veya zarar almadan dönecekleri hakkında bir söz vermemiş BM. Ne zaman dönecekleri hakkında da bir anlaşma yok.
BM kelime oyunu yapacak gibi geliyor bana. Jinbei'ye tayfadan ayrılmak için rulet oynayacağız diyen birisi bu. Öyle kolay kolay salmaz bizimkileri.
Ben idim biri.Big Mom çöpleri göndermiş diyenler vardı bide
Nami ölürse Raftel'i bulamazlar...Nami bu arc içerisinde ölürse ancak o zaman sürpriz olabilir bana.
Olabilitesi var güzel fikirbm meyve gücüyle poneglyph'i canlandırıp üzerinde ne yazdığını çoktan öğrenmiş olabilir. böyle bi ihtimal hala duruyor.
Her şeyin mükemmel bir şekilde ilerlemesi de komiğe kaçıyor biraz, koskoca yonko adasında esir alınmışsın fakat hiç bir kayıp vermeden devam edebiliyorsun.Nami ölürse Raftel'i bulamazlar...