Sorgulamaaaa sorgulamaaa keyfine baaaak hahaha bide yanlış görmediysem Kaidonun içine girdi ya bu gözünden dışarı çıktı hahahahahaCevabını bulamayacağımız sorular.
1. evren neden var ?
2. Lütfünün yumruğu adamın suratının içinden neden geçiyor ?
Hayır yandan vuruyor Kaido'nun yuzu esniyor vurduğu göne doğru.Luffy'nin kolu Kaido'nun suratının içinden mi geçiyor ben mi yanlış görüyorum?
Çok iyi burası ya dev oldu adam. Joy Boy denen gevşek de böyle yapıyodu baktı güzel oluyo hemen kendine dev hasır şapka yaptırmış dev kılıçta onundur herhaldeÇok güzel bir bölümdü.Baya eğlendim okurken.Luffy'nin uyanışıyla birlikte bu raund( muhtemelen son raund) hem eğlenceli hem de mücadeleci bir hal aldı.
Şuan sanki Luffy'nin kişiliğini bastıran bir şey var.Zoan meyvelerinin kişiliği var.Karşılaşmanin sonunda Luffy'nin durumu belirsiz.Editorun söylediği şey de kafamı karıştırıyordu zaten.
Bu arada Kaido Yonko nasıl bir şey dibine kadar gösteriyor.Çok güçlü çok eşi benzeri yok.Çok abartılı tanıtıldıktan sonra söylenen sözlerin içi boş kalmasından korkuyordum.Ama yok hiç boş çıkmadı.Şuan bile hala diri.
Şu sayfayı övmeden edemicem bu nedir ya mükemmel.
Sadece Luffy nin son vuruşunu pek çözemedim yorumları okuyacağım.Bölüm 10/10
O dev Kılıçla Kaido'nun düşmesi çok epik olur.Çok iyi burası ya dev oldu adam. Joy Boy denen gevşek de böyle yapıyodu baktı güzel oluyo hemen kendine dev hasır şapka yaptırmış dev kılıçta onundur herhalde